Review: Micheal Kors | Sandalen met sleehak Damita Wedge.

Zoals je weet, ben ik een enorme fan van Micheal Kors. Ik heb er meerdere schoenen en tassen van. Ik vind zijn producten super mooi en van goede kwaliteit. Ik zag bij Omoda de Micheal Kors wedges staan, en die kon ik natuurlijk niet laten staan. Ik bestelde ze, en ben er super blij mee! Kijk je mee?

Schoenen heb ik genoeg. Maar wedges had ik dus nog niet. Nee echt niet! Waarom zou dan mijn eerste paar wedges niet van mijn favoriete merk zijn? Nee dat dacht ik al.. 🙂

De schoenen komen in de bekende Micheal Kors doos waar ik geen foto van heb want ik ben de doos kwijt.. Sorry!

Ik werd meteen verliefd toen ik deze schoenen in het echt zag!♥

De schoenen zijn van leer in gebroken wit waar overal MK op staat. De hak is van geweven jute. De rits op de wreef is van goud. Het gouden en witte is een super mooie combinatie. Het is lekker zomers en ik moet gelijk aan het strand denken. (Al denk ik niet dat het verstandig is om met deze schoenen naar het strand te gaan haha)

Ik vind de schoenen echt super mooi! Ze zijn echt perfect voor in de zomer. Ook lopen deze schoenen super lekker. Door de plateau en sleehak is het makkelijk om op deze schoenen te lopen. De hakhoogte is 10cm. Ze vallen niet groter of kleiner uit. Ik heb gewoon dezelfde maat besteld die ik altijd heb en ze zitten perfect. Ook de rits gaat soepel open en dicht. In het begin had ik wel moeite om de rits dicht te krijgen, maar na even de schoenen aan te laten, kreeg ik ze na een paar minuten weer dicht.  Ik ben erg blij met deze schoenen. Ze zijn super mooi en lopen comfortabel. Ook de kwaliteit is super goed! Dit zijn echte must have schoenen voor de zomer!


De Micheal Kors sandalen met sleehak Damita wedge is te koop bij Omoda voor: €87,45

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: