Review: Moroccanoil | Treatment

Mijn haar is mij erg dierbaar. Goede verzorging is voor mij een echte must. Ik gebruikte de Nashi Argan Olie. om mijn haar te verzorgen, maar helaas is deze olie moeilijk te verkrijgen. Ik was opzoek naar een vervangende olie. En ik kwam uit op die van Moroccanoil. Deze olie is erg bekend en vandaag deel ik met jou wat ik er van vind.

Eerst bestelde ik een klein flesje om te bekijken of het mij überhaupt beviel. Er zijn twee verschillende varianten. De 25ml en de 100ml, ideaal want zo kun je net zoals ik even kijken of het iets voor jou is. Ik vond de olie meteen al erg fijn en nog geen week later bestelde ik de 100ml variant.

De verpakking vind ik er leuk uitzien.

Het is een blauw doosje. Lekker simpel maar toch chique. Op de achterkant van het doosje staat genoeg informatie. De olie zit in een glazen flacon. De 100ml variant heeft een pompje die je er zelf op kan draaien. Dit vind ik makkelijker om te gebruiken want zo voorkom je dat de flacon uit je handen glipt of dat je teveel olie pakt. De 25ml heeft niet zo’n pompje.

De olie vind ik best wel sterk ruiken. Ik vind het heerlijk! Maar ik kan me voorstellen dat anderen dit niet zo lekker vinden ruiken. De olie is niet erg dik, maar ook niet erg vloeibaar. De olie is erg makkelijk om te verdelen in het haar. Ik gebruik de olie voornamelijk na het wassen van mijn haar. Als mijn haar echt aan de droge kant is, of net nadat ik het mij de kapper heb laten bleken, dan doe ik de avond voor ik mijn haar ga wassen, extra veel olie in mijn haar. Zo kan het de hele nacht intrekken.

Deze olie kan je gebruiken op vochtig haar, en op droog haar. Ik gebruik het voornamelijk in de punten, want anders word je haar te snel vet. Ik merk dat mijn haar direct erg zacht is. De olie word erg goed en snel opgenomen door mijn haar.

Ik ben zo blij met de Moroccanoil! Deze olie maakt mijn haar super zacht, glanzend en zorgt ervoor dat mijn haar gevoed is. Hij is echt een beetje vergelijkbaar met de Nashi Argan Olie. Mocht je deze olie willen proberen, kan je altijd het 25ml flesje bestellen om het even te testen. Ik ga de MoroccanOil zeker opnieuw bestellen als ie op is!


De MoroccanOil Treatment is online te koop bij: John Beerens voor: 
25ml = €16,90
100ml = €44,90

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.