Review: Moschino | Fresh Couture. Eau De Toilette.

In de zomer draag ik graag frisse geuren. Ik kwam uit bij de Moschino Fresh Couture. De naam klinkt in ieder geval al lekker fris! Laten we snel beginnen!

De verpakking vind ik een beetje saai. Het is een wit doosje met zwarte letters Moschino er op. Op de onderkant van het doosje staan de ingrediënten.

Het flesje waar de parfum in zit, vind ik er wel leuk uitzien. Best wel apart eigenlijk. Het is een schoonmaak flesje. Je weet wel, glassex of zo. De kleur van het parfum zelf is ook blauw. Het is een glazen flesje dus pas op dat je het niet laat vallen.

Moschino Fresh Couture is een verrassend en ironisch parfum dat met frisse en vrolijke accenten speelt, en een verleidelijke vrouwelijkheid bevat. De sprankelende en onweerstaanbare topnoten, bestaande uit een helder mandarijn- en bergamotakkoord, worden verrijkt met het intense en exotische karakter van ylang-ylang. Het fruitige en uitnodigende accent van frambozen voegt een kleurrijk en amusant contrast toe aan het bloemige hart, dat bestaat uit een elegant en fluweelachtig akkoord van witte pioenrozen en osmanthus. De basisnoten benadrukken het verfijnde en moderne karakter van het parfum dankzij een sprankelend en sensueel spoor van lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan. – Douglas.

Het parfum vind ik erg fris ruiken. Het ruik helemaal niet sterk of overheersend. Een beetje waterig zelfs. Ik vind het een lekkere geur voor in de lente of de zomer.

Topnoten:

Mandarijn, bergamot en ylang-ylang.

Hartnoten:

Framboos, witte pioenrozen en osmanthus.

Basisnoten:

Lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan.

Ik vind het een lekkere geur. Lekker fris en luchtig. Perfect voor in de zomermaanden!


Moschino Fresh Couture is te koop bij de Parfumerie voor:

30ml – €36,67

50ml – €55,03

100ml – €73,40

 

 

1 reactie

  1. Ik ga deze zeker voor de lente te kopen. Ik heb dit parfum al vaak voor bij zien komen maar had geen idee wat voor parfum het is en wat de ingrediënten zijn. Nu weet ik dat wel en ben ik er van overtuigd dat het goed parfum is dus ik ga het zeker kopen. Dankjewel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.