Review: Moschino | Pink Fresh Couture Eau de Toilette.

Laatst reviewde ik de Moschino Fresh Couture een hele lekkere geur voor in de zomer. Deze zomer, bracht Moschino een nieuwe versie uit van Fresh Couture. Een roze! Die wilde ik natuurlijk ook eens proberen!

De verpakking is eigenlijk hetzelfde als de vorige versie van Fresh Couture. Maar nu is het doosje roze in plaats van wit. Ook het flesje ziet er hetzelfde uit. Alleen dan weer in het roze.

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette is een uitbundig en helder parfum dat direct een verleidelijke mix van sprankelende en vrouwelijke noten onthult. Frisse, levendige roze grapefruit en accenten van cassis spelen met de onschuldige en stralende noten van het lelietje-van-dalen. Het hart wordt gevormd door een bloemenakkoord van verfijnde wilde roos en roze hyacint dat gekleurd wordt door knapperige en sappige granaatappelpitjes. De intense basis van cederhout, ambrox en musk creëert een onweerstaanbaar en sensueel geurspoor. – Douglas.

De geur is meer bloemerig dan de eerste Fresh Couture. Verder is hij nog steeds erg fris en watertig. Ik vind hem erg lekker ruiken en hij is perfect voor in de Lente of de Zomer. Ik kan dit parfum iedereen aanraden als je opzoek bent naar een lekkere frisse geur die niet te overheersend is. Heel erg lekker voor in de zomer.

Topnoten: roze grapefruit, cassis en lelietje-van-dalen;
Hartnoten: wilde roos, roze hyacinth en granaatappelpitjes;
Basisnoten: cederhout, ambrox en musk.


Moschino Pink Fresh Couture is te koop bij de parfumerie voor:

30ml – €36,67

50ml – €55,03

100ml – €73,40

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.