Review: Nashi | Argan Oil

Nashi Argan Oil

Al jaren gebruik ik olie om mijn haar na het wassen te verzorgen. Deze Argan Olie Van Nashi is een van m’n favorieten! Lees je mee?

De verpakking ziet er luxe uit. Het zit een een bruin doosje. De olie zit een een glazen flacon. De dop heeft een heel handig pompje. Dit vind ik erg fijn want zo kan ik makkelijk doseren en pak ik niet te veel wat al snel kan gebeuren met olie.

Ik gebruik al meer dan een jaar de Argan olie van Nashi. Deze beloofd de vochtigheidsgraad te herstellen, glans te geven aan beschadigd haar, maakt het haar zacht, ontklit het haar, hersteld beschadigd haar en is UV beschermend. Argan olie is afkomstig van de arganboom die alleen te vinden is in het zuidwesten van Marokko.

De olie ruikt heel lekker, het heeft een beetje een warme olie geur. Het is niet heel sterk of overheersend. Nadat je je haar gewassen hebt doe je een paar pompjes door je haar heen en daarna borstel je het uit. Je kan het ook op droog haar aanbrengen. Nadat ik het in mijn haar heb aangebracht is mijn haar gelijk al heerlijk zacht! Ook glanst het mooi en ziet het er gezond uit en is het makkelijker om met een borstel door mijn haar te komen.

De olie maakt je haar niet zo heel erg snel vet, maar je moet er wel mee oppassen dat je niet te veel in je haar aanbrengt. Het beste is om olie alleen in de lengtes van je haar aan te brengen en niet op de hoofdhuid. Ik heb het idee dat na mate ik het meer gebruik mijn haar ook echt gezonder wordt.

De puntjes van mijn haar zijn wat droger omdat dit gebleekt is. Meestal is het ook dof en pluizig. Maar als ik deze olie heb aangebracht en vooral op mijn puntjes, dan ziet het er gezonder uit en pluist het niet meer.

Al jaren ben ik fan van de Nashi Argan Olie en dit blijft denk ik wel zo. Het geeft mijn haar de voeding en de verzorging die het nodig heeft. Dit is voor mij een wonder product, zeker een aanrader! 😉


Nashi Argan Olie is online te koop voor: 

30ml = €15,20

100ml = €39,90

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.