Review: Natural Heroes | Witch Hazel

Het merk Natural Heroes kende ik nog niet. Tot dat laatst een goede vriend van mij de Witch Hazel van Natural Heroes aanraadde. Hij was er erg tevreden over en dit maakte mij nieuwsgierig. Nog geen paar dagen later bestelde ik zelf ook de Witch Hazel. Nu heb ik hem al een paar weken in gebruik en vertel ik jullie graag wat ik er van vind.

Witch Hazel heb je in twee verschillende varianten. Zonder alcohol en met alcohol. Mijn voorkeur gaat uit naar de variant zonder alcohol want in de meeste gevallen droogt alcohol je huid alleen maar uit en kan je huid er heftige reacties van krijgen. Je gebruikt de Witch Hazel als een toner.

Witch hazel beloofd:
  • De huid te versterken.
  • Stimuleert de doorbloeding.
  • Heeft een sterk zuiverende werking.
  • Werkt samentrekkend, verkleint de poriën en verfijnt rimpeltjes.
  • Helpt blauwe plekken sneller te verdwijnen.
  • Werkt goed bij donkere kringen onder je ogen of gezwollen ogen.

Witch Hazel zit in een plastic flacon. Heel handig want als je het laat vallen, valt het niet gelijk kapot. De Witch Hazel is vegan, natuurlijk en dierproefvrij. Witch Hazel heeft een hele sterke geur. Ik vind het naar groene thee ruiken. Ik kan mij voorstellen dat je dit geen aangename geur vind, je moet er van houden. Persoonlijk vind ik de geur niet zo heel erg, een paar dagen en je bent aan de geur gewend, het is niet zo dat de je de geur de hele dag blijft ruiken.

Ik doe de Witch Hazel op een wattenschijfje en breng het aan op mijn gehele gezicht, hals en decolleté. Het voelt erg fris en koel aan. Het prikt en brand niet. Als mijn gezicht droog is, breng ik mijn dag of nacht verzorging aan. Ik merk vrij wel direct dat mijn huid zachter is. Ook droogt het mijn huid niet uit. Op de langere termijn merk ik dat ik veel minder onzuiverheden heb.

Ik heb redelijk vaak last van acne, maar sinds ik de Witch Hazel gebruik is dit een heel stuk minder. Mijn huid ziet er egaal, gezond en glowy uit. De poriën op mijn wangen zien er inderdaad wat kleiner en minder grof uit. Natuurlijk zijn ze niet helemaal weg, maar wel een stuk minder zichtbaar. Ik kan niet oordelen of rimpels minder worden, want ik heb nog geen rimpels. In ieder geval is de Witch Hazel wat mij betreft erg geschikt voor een acne huid. Dit is sowieso een toner die ik ga blijven gebruiken!


Witch Hazel Van Natural Heroes is online te koop bij: www.naturalheroes.nl

100ml = €6,99

300ml = €18,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.