Review: Nivea | Body Lotion Mousse.

Tegenwoordig hebben we allemaal veel mousse producten voor onder de douche. Nivea was slim om een body lotion mousse te creëren. Vandaag lees je wat ik er van vind.

De verpakking ziet er vertrouwd uit zoals de andere producten van Nivea. De body lotion mousse zitten in flessen wat lijkt op een deodorant fles. Er zijn twee verschillende varianten verkrijgbaar. Er zit 200ml in een flacon. De fles eerst goed schudden voor gebruik.

Nivea Body Lotion Mousse Sheaboter:

De mousse voelt een beetje hetzelfde aan als versteviging mousse voor in je haar. De substantie is toch redelijk vloeibaar en druipt snel van je hand af. Je hebt echt maar een klein dotje nodig want je pakt al snel te veel mousse. De mousse ruikt een beetje naar zonnebrand créme. De mousse is makkelijk aan te brengen en smeert makkelijk uit. Ook trekt de mousse snel in, maar blijft er nog wel een vettig laagje achter op de huid. Mijn huid voelt direct lekker zacht en gehydrateerd aan.

Nivea Body Lotion Mousse Amandelolie. 

Deze mousse heeft dezelfde substantie als de andere variant. De mousse heeft dezelfde vertrouwde geur die wij allemaal kennen van Nivea. Ook deze mousse is makkelijk aan te brengen en smeert makkelijk uit. Doet er iets langer over om in te trekken, maar mijn huid voelt direct lekker zacht en gehydrateerd aan. Ook laat ie wel weer even een vettig laagje achter op de huid die iets langer vettig blijft dan de andere variant.

Ik ben tevreden over de body lotion mousse van Nivea. Ze voeden mijn huid erg goed! Ik vind de mousse vooral fijn om te gebruiken voordat ik ga slapen, want overdag vind ik hem iets te plakkerig. Ik vind het geen fijn product voor in de zomer.


De Body Lotion Mousse van Nivea is te koop bij de drogist voor: €5,99 per stuk. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.