Review: Nivea | Clay Fresh

Nivea Clay Fresh

We gebruiken klei in ons gezichtsmaskers, in ons haar, en nu ook onder de douche. Nivea bracht afgelopen week een nieuwe lijn douche crémes uit. Genaamd de Clay Fresh. Ik ben gelijk gaan testen en dit is wat ik er van vind.

De verpakking vind ik een mooie uitstraling hebben. Het ziet er fris uit. Er zit 250ml in elke fles, dus dat is een redelijke hoeveelheid. Er zijn drie verschillende varianten.

Nivea Clay Fresh Gember & Basilicum: 

De gember & basilicum douche créme ruikt zo lekker! Heel erg fris. De geur doet mij denken aan de klei maskers van L’oreal. De substantie voelt als een gewone douche créme, niet zo heel erg speciaal. Het ziet er uit als klei en de douche créme is groen van kleur. Ook na het douchen en afdrogen blijft deze geur nog een paar uur hangen. Mijn huid voelt fris en schoon aan. Misschien iets droger dan anders, maar als je een lotion aanbrengt merk je daar niks meer van.

Nivea Clay Fresh Hibiscus & Witte Salie:

De Hibiscus & Witte Salie variant vind ik iets minder lekker ruiken. De geur van deze douche créme is wat kruidiger en warmer. Toch nog wel een beetje fris. De substantie is rood/bruin van kleur en voelt hetzelfde als een gewone douche créme. Ik merk dat deze geur iets minder sterk is en minder lang op de huid blijft hangen.

Nivea Clay Fresh Blauwe Agave & Lavendel:

Met de Blauwe Agave & Lavendel variant kun je heerlijk ontspannen. Door de warme lavendel geur kom je lekker tot rust, en kan je genieten van een momentje voor jezelf onder de douche. De substantie is blauw van kleur en voelt aan als een gewone douche créme. Ik vind hem heerlijk om te gebruiken in de avond.

Ik vind de Nivea Clay Fresh douche crémes heel erg fijn! Na het douchen voel ik mij frisser en schoner. Mijn huid voelt iets droger aan na het gebruiken van de Nivea Clay Fresh, maar nadat ik een lotion heb aangebracht, merk ik daar niks meer van. De geuren vind ik erg lekker en fris, het is fijn om te gebruiken nu we richting de zomer gaan. Gember & basilicum is mijn favoriet. 🙂


De Nivea Clay Fresh Douche Crémes zijn te koop bij de drogist voor: €4,49 per stuk.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.