Review: Nivea hair milk shampoo en conditioner.

Een tijdje terug kwam Nivea met een nieuw product. De Nivea Hair milk shampoo en conditioner. Die moest ik natuurlijk uitproberen! Kijk je mee?

Een goede haar verzorging vind ik heel erg belangrijk. Ik heb ook lang haar dus ik vind het ook heel belangrijk dat mijn haar gezond is. Daarom probeer ik vaak shampoos en maskertjes uit om het beste resultaat te krijgen. Ik was ook heel erg benieuwd naar de Nivea hair milk producten. Laten we maar snel beginnen!

De verpakking ziet er eigenlijk hetzelfde uit als de andere producten van Nivea. Gewoon donker blauw. In de shampoo zit 250ml en in de conditioner 200ml. Als ik naar de ingrediënten kijk, zie ik al snel SLS en alcohol. Dat vind ik erg jammer want van die ingrediënten kan je haar snel uitdrogen. Verder zie ik nog macadamia olie en bepaalde melk proteïne.

De shampoo ruikt erg lekker. Heel fris, ik moet gelijk aan de zomer denken. Hij ruikt typisch naar het bekende blauwe blikje van Nivea. De conditioner heeft dezelfde geur. De substantie van de shampoo is best vloeibaar. De conditioner is wat dikker.

De shampoo schuimt heel snel maar maakt op een milde wijze mijn haar schoon. De Nivea hair milk maakt mijn haar direct zacht, en dat al zonder de conditioner te gebruiken.

Na de shampoo te gebruiken, laat ik de conditioner een paar minuten intrekken. Na het uitspoelen voelt mijn haar al super zacht aan. Pas als mijn haar helemaal droog is, borstel ik het door. Het is makkelijk door kam baar, en mijn haar is super zacht en het verzwaart niet. Ohja! En mijn haar ruikt de hele dag super lekker! 🙂

De achterkant van de shampoo: 

De achterkant van de conditioner: 

Ik ben erg tevreden over de Nivea hair milk. Ze maken mijn haar super zacht en soepel zonder het te verzwaren. Voor mij is de geur een enorm plus punt. Je haar blijft echt de hele dag lekker ruiken. Nivea hair milk is sowieso een aanrader!


De Nivea hair milk is te koop bij de drogist.

Nivea hair milk shampoo: €3,79

Nivea hair milk conditioner: €3,79

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.