Review: Nivea | Q10 plus C.

Zoals je weet ben ik helemaal gek van skincare producten. Laatst bracht Nivea een paar nieuwe producten uit die ik graag wilde uit proberen. Laten we snel even een kijkje nemen!

Nivea Q10 Plus C Oog créme:

De verpakking ziet er leuk uit. Simpel, maar toch wat vrolijk. Op de achterkant en zijkant staat redelijk veel informatie. De oog créme zit in een tube, vind ik fijn want het is super hygiënisch. De créme zelf is wit. Het heeft niet echt een geur. De créme smeert lekker uit en trekt snel in. Hij laat geen vettig laagje achter. Ik moet wel zeggen dat het dopje van de créme erg vies word en dat er bij mij vaak créme uit de tube blijft komen, dit vind ik redelijk irritant. Na een tijdje deze oog créme te hebben gebruikt, voelt de huid rondom mijn ogen erg fris aan. Het klopt niet dat rimpels en kraaien pootjes verminderd worden. Dat is onmogelijk bij een oog créme. Maar buiten dat, vind ik het een fijn product.

Nivea Q10 Plus C Dag Créme:

De dag créme zit in hetzelfde soort verpakking. Ook weer leuk en simpel. De dag créme zit in een pot. dat vind ik jammer. Want dat is niet hygiënisch. De créme ruikt lekker fris en niet overheersend. De créme heeft een lichte roze kleur. De créme smeert goed uit en trekt redelijk snel in. Wel laat het een klein vettig laagje achter. Ook glimt mijn huid snel met deze dag créme. Na een paar weken merk ik dat mijn huid er iets stralender en gezonder uit ziet. Ik merk niet dat rimpels of dergelijke minder zijn geworden. Dit kan ook niet met een créme. Maar, een fijne créme om te gebruiken!

Nivea Q10 Plus C Nacht créme:

En tot slot, de nacht créme! De nacht créme zit in een leuke verpakking. Dit keer donkerblauw. Hierdoor kan je makkelijk zien dat het een nacht créme is. De créme zelf zit in een tube waardoor het hygiënisch is. De créme is wit en ruikt naar de bekende Nivea geur. De créme is wat vetter, maar smeert alsnog makkelijk uit en trekt snel in. Mijn huid is niet droog en voelt ’s ochtends lekker fris aan. Na een paar weken voelt mijn huid lekker gevoed aan, ook midden in de winter.

Ik ben erg fan van de Nivea Q10 plus C lijn. Mijn huid krijgt energie, voelt zacht, gevoed en gehydrateerd aan, en ziet er gezonder uit. Het is niet zo dat deze lijn ervoor zou zorgen dat rimpels minder worden, want wat ik net al zei, dat kan helemaal niet. Maar alsnog vind ik het een fijne lijn om te gebruiken.


Alle producten zijn te koop bij de drogist voor:

Nivea Q10 plus C Oogcréme: €16,15

Nivea Q10 Plus C Dagcréme: €16,15

Nivea Q10 Plus C Nachtcréme: €16,15

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.