Review: Nivea | Q10 plus.

Q10 komt je wellicht bekend voor, maar wat doet het precies? Q10 is in het kort een huideigen co-enzym dat de energieproductie in de cellen stimuleert. Als je ouder wordt vermindert de hoeveelheid Q10 in de huid. Dat betekent dat de huidcellen minder beschermd zijn en minder energie krijgen om zich te vernieuwen. De huid veroudert, verslapt en krijgt rimpels. Geen ramp, maar wel fijn om te weten dat NIVEA de hoeveelheid Q10 in je huid weer aanvult. De huid wordt gladder, steviger en straalt weer die jeugdige energie uit. – Nivea.

Nu ben ik natuurlijk nog niet zo oud en heb ik nog geen rimpels. (ik ben net achttien jaar) Maar ik was wel benieuwd naar de producten van Nivea Q10. Lees je mee?

Nivea Q10 Plus oogcréme:

 

We beginnen bij de oogcréme. Een product wat bijna onmisbaar is in deze tijd. Op de verpakking staat wat informatie. De créme zit in een tube. Er zit 15ml in. De crème heeft weinig geur. De substantie van de créme is niet dik, maar ook niet erg vloeibaar. Hij smeert makkelijk uit en trekt snel in. Helaas heb ik na 2 weken niet het idee dat er iets veranderd is. De huid rondom mijn ogen is gehydrateerd en gevoed. Maar het is niet zo dat ik er jonger uit zie.

Nivea Q10 plus replenishing pearls:

De tweede stap is het serum. Of zoals Nivea het zelf noemt: Replenishing Pearls. Deze pearls (bolletjes) worden geplet door de flacon. Het komt dus vloeibaar uit de flacon. Het ruikt lekker fris. Een typische créme geur. De substantie is vloeibaar maar het vloelt jelly achtig. Het ziet er een beetje raar uit. Als je het uit smeert, voelt het nog best bobbelig aan. Verder smeert ie redelijk makkelijk uit en trekt het snel in. Mijn huid is gevoed en gehydrateerd. Ook met dit serum heb ik niet het idee dat het helpt om er jonger uit te zien.

Nivea Q10 Plus dagcréme:

De dag créme zit in een witte pot. Best saai eigenlijk. De créme ruikt lekker fris. De substantie is lekker dun en voelt koel aan. De créme is makkelijk te verdelen en trekt razend snel in. Mijn huid voelt gehydrateerd aan. Als de créme erop zit en ik raak mijn gezicht aan, dan gaat de créme super snel rullen. Dat vind ik een groot min punt! Als ik de créme heel dun aanbreng, is dit minder. Een voordeel, de créme bevat SPF 15. Dus hij beschermt je ook tegen de zon! Super handig.

Als laatste stap, de nacht créme. De nacht créme is makkelijk te herkennen aan het blauwe potje. Deze créme ruikt ook veel zachter. De substantie is wat dikker en is net zo makkelijk aan te brengen als de dag créme. De créme is iets vetter waardoor de créme de huid beter verzorgd. In de ochtend is mijn huid lekker gevoed en gehydrateerd. Ik gebruik deze nacht créme vaak in combinatie met het serum.

Na alle producten gebruikt te hebben, merk ik er niks van dat ik er jonger uit zou moeten zien. Ik heb ook niet het idee dat het rimpels zou moeten verminderen. Verder vind ik het wel fijne producten. Ze verzorgen en beschermen de huid goed. Ik vind het jammer dat de dag créme snel gaat rullen. Dit is voor mij een groot min punt waardoor ik de créme niet meer zou kopen.


De Nivea Q10 producten zijn te koop bij de drogist voor:

Nivea Q10 plus oog créme: €15,19

Nivea Q10 plus serum pearls: €16,99

Nivea Q10 plus dag créme: €12,89

Nivea Q10 plus nacht créme: €15,89

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.