Review: Nivea | Silk Mousse Limited Edition.

Ik ben een enorme fan van de douche foams van Rituals. En ik ben zeker niet de enige die er fan van is. Steeds meer merken komen met een douche foam. Zoals Nivea dat een tijdje terug al deed. Daar heb ik een aantal maanden geleden een review over geschreven. Ik vond ze zo fijn! Nu met de zomer maanden heeft Nivea ze douche foams opnieuw uitgebracht, dit keer twee limited editions die ik dit keer review. 🙂

Ik vind dat de verpakking er iets leuker uitziet dan de gewone editie. Ze zijn lekker kleurrijk en vrolijk. Het geeft mij een zomers gevoel. En het staat zeker een stuk leuker in de badkamer. Zeker een pluspunt.

De eerste variant heet ‘lemon moringa.’ Klinkt erg fris! Ook de verpakking ziet er fris uit. De fles heeft een licht groene kleur, en er staat een citroen op afgebeeld. In een fles zit 200ml. Op de achterkant staat duidelijk omschreven en afgebeeld hoe je het product gebruikt. De geur is een sterke frisse citroen geur. Ik vind dit erg fijn voor in de ochtend. De substantie is hetzelfde als de gewone versie. Een dikke dot schuim! Het lijkt enorm op scheerschuim. Het is makkelijk om te gebruiken. En mijn huid voelt zo zacht! Het droogt mijn huid ook totaal niet uit! Een super fijn product!

De tweede variant heet ‘rhubarb raspberry’ haha wat een naam ook! Maar goed, er zit dus iets van framboos in. Deze verpakking ziet er ook lekker vrolijk uit. Het is dit keer een licht roze bus en er staan bloemetjes op afgebeeld. Tenminste, het lijkt op bloemetjes. Ook hier staat duidelijk omschreven en afgebeeld hoe je het product gebuikt. En zit er ook 200ml in een bus. De geur heeft een combinatie van frisheid en zoetigheid. Ook wel een beetje fruitig. Erg lekker zomers. De substantie is weer hetzelfde. Een dikke dot met schuim. Ook deze variant maakt mijn huid zacht en droogt mijn huid niet uit.


Ik vond de Nivea silk mousse al geweldig. Maar deze limited editions vind ik helemaal geweldig! Ze zijn eigenlijk hetzelfde als de vorige variant, maar dan met een leuke vrolijke verpakking en heerlijke geuren. Zoals ik net al zei, het doet mij denken aan de zomer. Ik vind het hele fijne producten om te gebruiken onder de douche. 🙂


De Nivea Silk mousse lemon moringa en rhubarb raspberry zijn tijdelijk te koop bij de drogist voor: €4,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: