Review: Nivea | Urban Detox Masks.

Word city proof met de nieuwe Urban Detox lijn van Nivea. Een paar weken geleden introduceerde Nivea deze nieuwe lijn. De lijn bevat een dagcréme, nachtcréme en drie maskertjes. Vandaag een review over de maskertjes van Nivea.

Alle drie de maskers zitten in tubes. Dit is super makkelijk en hygiënisch. In elke tube zit 75ml. Alle drie de maskers hebben een andere werking. Het ene masker reinigt de huid, verfijnt de poriën of hydrateert de huid. De maskers laat je maar 1 minuut op je huid zitten, dus je kan ze prima gebruiken voor dat je naar school of werk gaat. Ik was erg benieuwd naar wat deze maskers bijzonder maakt. Ik testte ze allemaal!

Nivea 1 minute Urban Detox Mask: (zuivert) 

Het masker ruikt erg fris. Het masker is niet te dik en niet te dun qua substantie. Er zitten een paar scrub deeltjes in het masker. Het masker is licht mint groen van kleur. Als ik het masker aanbreng, dan prikkelt en brand het een beetje. Het masker moet je er na 1 minuut afwassen, maar ik heb het er ongeveer 10 minuten op laten zitten. Na 5 minuten is het prikkelend gevoel helemaal weg en begint het masker hard te worden. Na dat ik het masker eraf heb gewassen, voelt mijn huid een stuk frisser, zachter en schoner aan. Ook ziet het er gezonder en stralender uit.

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask: (verfijnt de poriën)

Dit maskertje gebruik je even op een andere manier dan de andere twee maskers. Eerst maak je je gezicht nat, en daarna breng je in ronddraaiende bewegingen het masker aan op je huid. Zodra het masker in contact komt met mijn natte huid, word het masker een beetje warm. Niet heet of zo, maar aangenaam warm. Ik masseer het in mijn huid en het begint een beetje te schuimen. Na een minuutje spoel ik het masker er goed vanaf. Mijn huid is iets schoner, maar mijn poriën zijn zeker niet kleiner geworden.

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask: (hydrateert)

Dit is een hydraterend masker. Het masker ruikt lekker fris. En voelt heerlijk verkoelend en fris aan op de huid. Het masker laat je ongeveer 1 minuutje intrekken. Ik laat het masker wat langer intrekken omdat mijn huid echt behoefte heeft aan hydratatie. Verwijder het masker met een tissue of masseer het goed in de huid. Mijn huid is wat vetter en voelt wat zachter aan. Ik heb wel het idee dat het masker iets gedaan heeft voor mijn huid.

De maskers vind ik erg fijn om te gebruiken. Vooral de zuiverende en de hydraterende vind ik erg fijn. Ze doen zeker echt hun werk en merk aardig verschil met mijn huid.


De Nivea 1 minute Urban Detox Masks zijn te koop bij de drogist voor: €4,99 per stuk.

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.