Review: Nivea | Urban Skin Detox Dag- en Nacht créme.

Een tijdje geleden schreef ik over de Nivea Urban Detox Maskers Daar hoort natuurlijk ook een dag- en nacht créme bij. Ik probeerde een paar weken lang deze nieuwe dag en nacht crémes van Nivea.

De verpakkingen zijn eigenlijk een beetje hetzelfde als alle andere verpakkingen van Nivea. De dag créme zit in een wit doosje en heeft een witte dop op de pot. De nacht créme zit in een blauw doosje en heeft een blauwe dop op de pot. Zo kan je de crémes makkelijk uit elkaar halen.

Nivea Urban Detox Dag Créme.

De dag créme ruikt lekker fris. De créme heeft een jelly achtige substantie. Ik merk dat de créme behoorlijk vettig is tijdens het aanbrengen. Ook merk ik gedurende dag dat mijn huid erg gaat glimmen. Soms zo erg dat het lijkt of ik ontzettend aan het zweten ben. Ik vind dit een enorme tegenvaller want ik heb van mezelf al een redelijke vette huid. Ik heb het gevoel of deze créme een laagje op mijn huid legt in plaats van dat de créme echt intrekt. Wel zit er een SPF20 in, dit is dan wel weer een goede toevoeging.

Nivea Urban Detox Nacht Créme:

De nacht créme ruikt iets sterker dan de dag créme. Ook lekker fris. De substantie is ook Jelly achtig. De créme smeert makkelijk uit en trekt snel in. Met de nacht créme heb ik wel meer het idee dat het echt in mijn huid intrekt. Mijn huid voelt niet vettig aan, maar lekker zacht. De volgende dag word ik wakker met een gevoede, zachte mooie huid.

Ik vind deze producten niet echt een aanrader. De dag créme vind ik helemaal niks. Het maakt mijn huid ontzettend vet en doet daarnaast vrij weinig voor mijn huid. De nacht créme vind ik opzicht wel fijn. Die verzorgd mijn huid goed en laat geen vette laag achter.


De Nivea Urban Detox Dag en Nacht créme zijn te koop bij de drogist voor:

Nivea Urban Detox Dag créme: €9,99

Nivea Urban Detox Nacht Créme: €9,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.