Review: Ofra Cosmetics | X NikkieTutorials collectie.

De naam Nikkie de Jager zal je misschien niet zoveel zeggen, Maar NikkieTutorials denk ik wel. Nikkie maakt al jaren make-up videos op youtube en heeft ondertussen  al meer dan 6 miljoen abonnees! Laatst heeft ze een collectie ontworpen samen met Ofra cosmetics die ik vandaag ga reviewen! Kijk je mee?

De collectie komt in een grote doos. Rose goud met glitters. Het doet me echt denken aan Nikkie. Op de achterkant staat wat informatie en een foto van Nikkie. Ik vind het er super mooi uit zien. Het is echt een doos die ik ga bewaren. Zo mooi gewoon! Hij krijgt een vast plekje in mijn kantoor.♥

De watches van de liquid lipsticks:

  • Links: Nude Potion.
  • Midden: Spell.
  • Rechts: Coven.

Ofra Long Lasting Liquid Lipstick Coven:

De lipstick ‘coven’ is een donker bruin achtige kleur met een metallic glans. Hij ruikt sterk naar vanille. De lipstick brengt makkelijk aan. De applicator is groot genoeg om de lipstick perfect aan te kunnen brengen. De lipstick is na een keer aanbrengen al super dekkend. De lipstick droogt vrij snel op. Als ie eenmaal is opgedroogd plakt ie een beetje, en geeft ie maar een klein beetje af. Na het avond eten vervaagd de lipstick een beetje. Gedurende dag slijt ie steeds meer. Het is een mooie kleur om te dragen tijdens een feestje of tijdens de winter maanden.

Ofra Long Lasting Liquid Lipstick Spell:

De kleur ‘spell’ is een oranje achtige kleur met een glans. Ook deze ruikt sterk naar vanille. Deze lipstick dekt niet zo heel erg mooi, Na een tweede keer aanbrengen dekt ie veel beter. Hij droog ook weer snel op. De lipstick kleur is echt erg fel. Heel mooi maar ik zou het niet dragen. Ik vind hem veel te heftig en oranje staat mij ook niet zo mooi. Wel erg leuk voor koningsdag. Ik heb nu 2 lagen lipstick op en het voelt erg plakkerig aan. Ook geef hij best veel af. In de loop van de middag slijt de lipstick er makkelijk af. Na het avond eten ligt de helft er alweer af. Ook word ie erg korrelig.

Ofra Long Lasting Liquid Lipstick Nude Potion:

De kleur nude potion is zoals de naam al voorspeld een nude kleur. En droogt deze mat op. Ook deze ruikt weer naar vanille zoals de andere twee lipsticks. Deze lipstick is iets moeilijker om aan te brengen. Hij gaat wat stroever dan de rest. De substantie is wat dikker dan de andere lipsticks. Hij geeft veel dekking maar niet optimaal. Ook plakt ie wat meer dan de andere lipsticks. Deze lipstick is lichter dan ik verwachtte en ik denk zelfs dat ie te licht is voor mij. Deze lipstick blijft uren zitten met minimale slijtage.

Ofra Highlighter Everglow:

De swatches van de highlighter Everglow.

De rechtste kleur highlighter heeft ontzettend veel pigmentatie. Het geeft ontzettend veel glans. Hij heeft een erg warme onder toon. Helaas is deze kleur veel te donker voor mij en zal deze kleur beter staan bij de wat donkere huid types. Misschien zou deze kleur heel mooi zijn voor een oog schaduw look. Ook blijf ie erg lang op zijn plek zitten.

De middelste champagne kleur is al iets lichter dan de vorige kleur maar net zo gepigmenteerd en net zoveel glans. Deze staat al iets beter. Hij heeft nog steeds een warme ondertoon. Deze blijft de hele dag op zijn plek zitten.

De links kleur is een witte kleur. Ook super veel pigmentatie en glans. Deze highlighter heeft een koele ondertoon Daarom staat deze mij iets beter en zal andere met een wat lichtere huid kleur ook zeker mooi staan! Ook deze blijft weer super lang zitten.

Ik vind de producten erg mooi. De producten vind ik erg apart. Echt zoiets dat Nikkie zou maken. En de kwaliteit is echt super! Zoals ik net al zei, vind ik de doos ook erg mooi. Ondertussen zijn de producten ook los ver krijg baar. Nikkie en Ofra hebben super mooie producten uitgebracht en daar mogen ze samen erg trots op zijn! ♥


Ofra x Nikkietutorials is te koop bij: Ofra Cosmetics of Boozyshop

Ofra x Nikkietutorials volledige collectie: €67,99

Ofra x Nikkietutorials highlighter everglow: €32,95

Ofra x Nikkietutorials liquid lipstick coven: €18,49

Ofra x Nikkietutorials liquid lipstick spell: €18,49

Ofra x Nikkietutorials liquid lipstick nude potion: €18,49

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: