Review: Oral B | Pro 2 2000N Elektrische Tandenborstel.

Bij beauty hoort ook mondhygiëne. Vooral nu ik klaar ben met mijn beugel vind ik het belangrijk om mijn tanden goed te verzorgen. Daar hoort natuurlijk een goede tandenborstel bij. Het liefst poets ik elektrisch. Afgelopen maand was het weer eens tijd om mijn tandenborstel te vervangen.

Mijn oog viel bij de kruidvat op de Oral B Pro 2 elektrische tandenborstel. Ze hadden de tandenborstels in twee verschillende kleuren, roze en zwart. Natuurlijk nam ik de roze haha! De tandenborstel zit in een doos waar allerlei informatie op staat.

In de doos zitten alle toebehoren om direct te kunnen poetsen, denk aan een oplader en opzet borsteltje.

Deze tandenborstel heeft 2 standen. 1x op de aan/uit knop drukken, en je krijgt de snelste stand, als je daarna nog een keer op de aan/uit knop drukt, krijg je de minder snelle stand. Ideaal voor als je gevoelige tanden en of tandvlees hebt. Ook zit er een timer op deze tandenborstel zodat het je helpt de aanbevolen 2 minuten te poetsten. De tandenborstel heeft ook nog eens een poetsdrukcontrole. Dit wil zeggen dat als je de tandenborstel te hard tegen je tanden of tandvlees drukt, er een rood lichtje gaat branden. Door de poetsdrukcontrole ben ik er achter gekomen dat ik vaak te hard tegen mijn tanden aan druk. Toch iets om beter op te letten.

De tandenborstel vind ik enorm fijn om te gebruiken. Ik vind hem erg mooi. De roze kleur past bij mij en ziet er vrolijk uit. Hij is erg krachtig, maar maakt wel een beetje te veel lawaai naar mijn mening. Ook is de tandenborstel makkelijk op te laden, je zet hem in het bijgeleverd houdertje en klaar. En door de Li-ION batterij, gaat ie super lang mee en is ie snel opgeladen. Mijn tanden voelen fris en schoon aan.

(vergeet niet elke 3 maanden het opzet borsteltje te vervangen ivm hygiëne)


De Pro 2 2000N van Oral B is te koop bij de drogist voor: €59,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: