Review: Paco Rabanne | Lady Million Privé.

De drang naar de verboden vrucht, adrenaline wordt een obsessie. Een nieuwe ervaring. Intens, levendig en verslavend. Lady MILLION Privé waagt zich aan hypnotiserende akkoorden. Intiemer, terug naar haar vrouwelijkheid. Zongedroogde vanille, cacaobonen en patchoeli. De verslaving is definitief en gewaagd.

Het doosje waar de parfum in zit, is hetzelfde als de ‘gewone’ Lady Million, maar dan donkerder. Ook het flesje ziet er hetzelfde uit, alleen deze heeft een donkere dop.

De geur van het parfum is eigenlijk hetzelfde als de ‘gewone’ versie. Toch merk ik dat ie iets intenser en zwaarder is. Ik vind dit meer een parfum voor het najaar, terwijl ik de eerste Lady Million toch erg lekker vind voor in het voorjaar. In het begin ruikt het parfum fruitig. De geur is erg sensueel en warm. De geur blijft erg lang zitten, zelfs de dag daarna, ruik ik het parfum nog in vlagen.

Ik vind dit een erg lekkere geur. Heerlijk voor die koude dagen dit najaar. Een hele warme en sensuele vrouwelijke geur. De geur blijft super lang hangen. Ik ben erg tevreden over dit parfum. Ik zou deze geur zeker vaker dragen. Al is dit niet een parfum die ik snel nog een keer zou halen.


Lady Million Privé van Paco Rabanne is te koop bij Ici Paris of Douglas voor:

30ml = €61,72

50ml = €87,98

80ml = €113,43

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.