Review: Purederm Botanical Choice | Deep Moisture Hand Mask Almond.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb ik de winter altijd hele droge handen. Ik probeer mijn handen elke avond goed in te smeren, maar soms vergeet ik dat wel eens. Een hand masker vind ik daarom erg fijn om te gebruiken. In de Etos zag ik deze van Purederm Botanical Choice liggen, en wilde deze eens graag testen.

De verpakking ziet er leuk en vrolijk uit. Er staat op de achterkant genoeg informatie zodat je het masker op de juiste wijze kan gebruiken.

Er zit 1 paar masker in, dus je kan het maar 1 keer gebruiken. Je wast eerst goed je handen, ik heb daarvoor nog ff mijn handen goed gescrubd zodat ik nog zachtere handen krijg. Ik scheur de verpakking open en haal de handschoenen eruit. Het masker ruikt erg lekker, erg zoet. Ik doe de handschoenen om en scheur het andere vakje open, daar zitten namelijk de vinyl handschoenen in die je over het masker hoort te dragen. Ik het beide handschoenen nu aan en laat het zoals op de gebruiksaanwijzing staat 20-30 minuten intrekken.

Nadat het masker is ingetrokken, haal ik de handschoenen eraf. Er zit nog overgebleven serum op mijn handen en dat masseer ik goed in mijn huid. Mijn huid voelt direct zacht en gevoed aan. En het droge gevoel is weg. Mijn handen zijn nog niet helemaal hersteld, maar ze voelen al een stuk zachter aan. Het was een leuk masker om te proberen en het heeft wel een beetje geholpen. Toch maar blijven smeren vanavond… 🙂


De Purederm Botanical Choice Deep Moisture Hand Mask Almond is te koop bij de Etos voor: €1,49

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: