Review: Purederm Botanical Choice | Eye Puffiness Minimizing Patches.

Maskers vind ik altijd leuk om te proberen. Het maakt niet uit wat het is. Haarmaskers, gezichtsmaskers, maskers voor je lippen, noem het maar op. Dit keer kwam ik een oog masker tegen in de Etos waar ik gelijk erg benieuwd naar was. Lees vandaag wat ik er van vond.

De verpakking vind ik er leuk en fris uitzien. Op de achterkant staat wat informatie:

Als ik de pads aanbreng onder m’n ogen voelt dat erg verkoelend en fris aan. Het voelt niet alsof er een soort serum of olie op de pads zit. Ik laat ze 30 minuten intrekken. Het voelt een beetje raar en onwennig aan. Na de 30 minuten mag ik ze er dan eindelijk af halen. Het voelt als een verlossing om ze eraf te halen. Mijn huid onder mijn ogen voelt iets frisser aan en ziet er ook wat frisser uit. Verder voel en zie ik niet zo heel veel verschil. Ik twijfel of het masker daad werkelijk wat gedaan heeft. Het voelde wel lekker fris aan. Ik kan mij voorstellen dat dit erg fijn zou zijn als je bijvoorbeeld veel gehuild hebt en je oogleden een beetje zijn opgezwollen. Verder vind ik dit niet echt geweldig.


Het Purederm Botanical Choice Eye Puffiness Minimizing Patches is te koop bij de Etos voor: €1,49

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: