Review: Quida | Nagelriem olie.

Ik was laatst bij mijn nagelstyliste om mijn gel nagels op te vullen. Ze smeerde een nagelriem olie bij mij op en die rook zo lekker! Ze liet zien welke het was en ik had deze ook gekocht bij haar. Nu een paar weken later is het tijd voor een review!

Het is een super schattig glazen potje. Er zit 18ml in, dus dat is best veel. De olie zelf is roze en ruikt super lekker zoet naar framboos. Ze hebben meerdere geuren, maar ik vond framboos het lekkerst ruiken. Het doet mij dan ook zo denken aan de zomer.

Het is misschien niet zo goed te zien op de foto, maar de applicator is dus een kwastje. Hetzelfde als een nagellak kwastje. Je brengt hierdoor de olie super makkelijk en gedoseerd aan. Let wel op, de olie is vrij vloeibaar en er is dus kans op ‘lekken’ De nagelriem olie trekt super snel in. Nu is het makkelijker om je nagelriemen terug te duwen. Of je gebruikt het om je nagelriemen net even die extra verzorging te geven. Na een paar dagen deze nagelriem olie te hebben gebruikt, heb ik minder last van die velletjes. Maar vooral de geur vind ik geweldig!

Ik vind deze nagelriem olie erg fijn. Hij verzorgd mijn nagelriemen erg goed. En vooral door de geur vind ik hem erg fijn. Het is ook lekker zomers. Ik vind dit echt een aanrader! 🙂


Quida nagelriem olie is te koop bij Quida voor: €1,75 exclusief BTW.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: