Review: Real Techniques | Blush Brush.

Real Techniques is toch wel het kwasten merk van veel beauty lovers. Omdat de Diamond Sponge mij wel beviel, wilde ik meerdere kwasten van Real Techniques uitproberen. Deze keer is het de blush brush.

Deze kwast kwam in een doosje. Op de achterkant van het doosje staat wat informatie.

De blush brush vind ik er wel mooi uitzien. Hij heeft een roze handvat met aan het eind een soort zwarte dop waardoor hij rechtop kan staan. De kwast zelf is erg groot en super zacht. De haren staan niet te dicht op elkaar, maar ook niet te ver van elkaar. De kwast voelt redelijk stevig aan. Ook ligt de kwast lekker in de hand.

De blush brush is redelijk groot. Hij past niet helemaal in mijn blush palette dus daarmee moet je even voorzichtig zijn. De kwast pakt de poeder erg snel. Hij brengt de poeder erg gepigmenteerd aan. Ik merk hier door ook dat de kwast erg stevig is.

Ik vind dat de kwast er erg mooi uitzien. Best luxe eigenlijk. Hij voelt stevig aan dus ik denk niet dat hij snel kapot zou gaan. (wat bij mij redelijk snel gebeurt) En de kwast doet goed zijn werk. Ik ben erg blij met de blush brush. Ik vind dit wel een must have als je opzoek bent naar goede make-up kwasten.


De Real Techniques Blush Brush is online te koop voor: €9,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: