Review: Real Techniques | Bold Metals Miracle Diamond Sponge.

De beautyblender kennen we inmiddels allemaal wel. Het sponsje in ondertussen onmisbaar geworden in onze make-up routine. De beautyblender is ook best wel aan de prijzige kant. Ik wilde de diamond sponge van Real Techniques uitproberen omdat dit een veel goedkopere spons is. Let’s go!

De verpakking vind ik er luxe uitzien. Heel mooi met dat goud.

De spons zelf heeft de vorm van een diamant. En het heeft een marmer effect. Ik vind het echt super mooi. Ik ben helemaal fan van marmer. De spons kan zowel droog als nat gebruikt worden. Hij is best groot als ie nat is. Persoonlijk vind ik hem fijn om te gebruiken als ie vochtig is. Als de spons te nat is, verschuift hij de foundation.

De spons verdeelt de foundation erg goed en ik heb niet het idee dat hij veel product opneemt. Hij blend erg goed uit. De spons heeft verschillende oppervlaktes. Zo heeft ie een punt waardoor je makkelijk bij moeilijke plekjes kan. Ook kan je met de punt makkelijk je concealer blenden.

Ik vind het een fijne spons om mee te werken. Hij is niet zo stevig dus ik heb het idee dat hij sneller kapot gaat. Buiten dat, doet hij zijn werk perfect. Ik ben er erg tevreden mee.

Vergeet niet de spons 1x per 3 maanden te vervangen ivm hygiëne.


De Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge is online te koop bij verschillende webshops voor: €11,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: