Review: Real Techniques | Brow Set.

Wenkbrauwen vind ik een belangrijk onderdeel van mijn make-up routine. Goeie tools zijn daarom een echte must! Met deze wenkbrauwen set van Real Techniques worden wenkbrauwen een eitje. Laten we kijken of dat echt zo is.

Dit setje zit in een mooi hoesje. Zo passen alle tools erin en kun je nog wat meer dingen in doen zoals andere kwastjes die je graag gebruikt.

Het eerste kwastje is een borsteltje. Hiermee kun je de wenkbrauwen doorkammen. Als je je wenkbrauw product iets te heftig hebt aangebracht, kun je met dit kwastje het een beetje vervagen. Het kwastje is erg klein en past precies op mijn wenkbrauwen. Door dat er een buiging in de kwast zit, kan ik bij elk deel van mijn wenkbrauw er makkelijk bij.

Het tweede kwastje is het kwastje waar mee je je wenkbrauw gel mee kan aanbrengen. Het kwastje is dun en schuin afgesneden. Het kwastje is erg stevig. Met dit kwastje vind ik het fijn om wenkbrauw gel aan te brengen. Ook deze kwast heeft een buiging waardoor je overal lekker makkelijk bij kan.

Het derde kwastje is een kwastje met een soort sponsje erop. Hiermee kan je oogschaduw of een wenkbrauw poeder aanbrengen en daarmee je wenkbrauwen inkleuren. Ik heb eerlijk gezegd dit kwastje nooit gebruikt. Ik vind het een beetje een apart kwastje en zie de noodzaak hier niet in deze te gebruiken.

In deze set zitten er nog twee pincetten in. De ene heeft een enorme punt. Hiermee kan je makkelijk gedetailleerd werken en kan je de haartjes preciezer epileren. De andere heeft een plattere kant, dezelfde vorm zoals een tweezerman. Dit is minder preciezer werken, maar alsnog een hele fijne pincet om te gebruiken. Al moet ik wel toegeven dat ik de gene met de punt vaker gebruik.

Ik vind dit setje echt fijn om te gebruiken. De kwasten en de pincetten zijn allemaal van goeie kwaliteit. Ook de buiging in de kwasten zijn erg fijn zodat je overal precies bij kan en goed kan zien wat je aan het doen bent.

 


De Real Techniques Brow Set is online te koop voor: €26,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: