Review: Real Techniques | Expert Face Brush.

Een tijdje geleden ben ik begonnen met mijn kwasten collectie uit te breiden. Real Techniques zijn echte must-have kwasten. Vandaag is de Expert Face Brush aan de beurt!

De Kwast van Real Techniques zit goed verpakt. Eigenlijk zoals alle andere kwasten van Real Techniques.

De Expert Face Brush voelt ongelofelijk zacht aan. Maar is wel lekker stevig. Tijdens het aanbrengen van mijn foundation, merk ik dat ie de foundation makkelijk en snel verdeelt. Wel heb ik het idee dat de kwast de foundation opzuigt. Meer als bij een beautyblender. Ook vind ik het effect er al snel ‘nep’ eruit zien. Dus gebruik in mijn beautyblender daarna nog even om de foundation goed in mijn huid te kloppen.

De Expert Face Brush is goed geschikt om foundation mee aan te brengen. Persoonlijk vind ik dat een beautyblender een mooier en natuurlijk effect geeft. Maar als je een kwast fijner vind om foundation mee aan te brengen, vind ik de Expert Face Brush van Real Techniques een echte aanrader!


De Expert Face Brush van Real Techniques is online te koop voor: €11,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: