Review: Real Techniques | Eye Shade + Blend.

Een tijdje geleden ben ik begonnen met mijn kwasten collectie uit te breiden. Real Techniques zijn echte must-have kwasten. Vandaag is de Expert Face Brush aan de beurt!

Ten eerste vind ik dat de kwasten erg goed verpakt zijn. Ze zien er netjes uit en zijn niet beschadigd.

De kwasten voelen lekker stevig aan. Ik heb niet het idee dat de kwasten hun haren gaan verliezen of dat het handvat afbreekt of zo. Ook liggen de kwasten lekker in de hand. Ik gebruik de base shadow brush om de oogschaduw op mijn oogleden aan te brengen. Ik vind de kwast redelijk dik en is het dus moeilijk om in de ooghoeken te komen. Buiten de ooghoeken past ie perfect bij mij. Hij brengt oogschaduw makkelijk aan. Ook blend ie super makkelijk en mooi.

De deluxe crease brush gebruik ik in de crease. Ook deze kwast vind ik redelijk dik. En is het daarom even lastig als je de kwast voor het eerst gebruikt. Maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het een hele fijne kwast om te gebruiken. De kwast blend de oogschaduw erg mooi. Je krijg door deze kwast een hele mooie overgang van kleuren in je oogschaduw.

De kwasten vind ik erg fijn om te gebruiken. Ze zijn lekker stevig, zowel de haren als het handvat. Ik verwacht dus niet dat ze snel kapot zouden gaan. Tijdens het aanbrengen merk ik dat mijn oogschaduw intenser en mooier is dan voor dat ik deze kwasten gebruikte. Deze twee kwasten zijn sowieso een echte must have!


De Real Techniques eye shade + blend set is online te koop voor: €11.95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: