Review: Real Techniques | Miracle Complexion Sponge.

De beautyblender kennen we inmiddels allemaal wel. Het sponsje in ondertussen onmisbaar geworden in onze make-up routine. De beautyblender is ook best wel aan de prijzige kant. Ik wilde de miracle complexion sponge van Real Techniques uitproberen omdat dit een veel goedkopere spons is.

De verpakking van de Miracle Complexion Sponge ziet er erg basic uit.  Op de achterkant staat wat informatie. De spons kan je ongeveer 3 maanden gebruiken en daarna moet je hem vervangen vanwege de hygiëne.

De spons is oranje. De spons is ongeveer net zo groot als een normale beautyblender. Je kan de spons vochtig gebruiken voor een lichte dekking. Gebruik de spons droog voor een vollere dekking. Als je de spons nat maakt, word ie erg groot. De spons heeft een punt waardoor je makkelijk in hoekjes kan, maar hij heeft ook een plat opervlakte.

De spons ligt erg fijn in de hand. De ronde zijde van de spons om grotere oppervlakken te blenden in een deppende beweging. De precision tip om product aan te brengen op rode plekken en imperfecties. De platte kant voor het contouren rond de ogen en neus. Perfect voor liquid foundation.

Ik vind het een fijne spons om te gebruiken. Hij is ietsjes anders dan de echte beautyblender. Maar de kwaliteit word er zeker niet minder door. Het is een super fijne betaalbare spons.


De Miracle Complexion Sponge Van Real Techniques is online te koop voor: €5,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: