Review: Real Techniques | Sculpting Brush.

Een tijdje geleden ben ik begonnen met mijn kwasten collectie uit te breiden. Real Techniques zijn echte must-have kwasten. Vandaag is de Sculpting Brush aan de beurt!

Ook deze kwast zit weer goed verpakt.

Deze kwast voelt iets steviger aan dan de andere kwasten die ik heb uit getest van Real Techniques. Dit komt omdat je met contour iets preciezer moet werken. De kwast is stevig maar toch nog zacht. Ook loopt ie schuin af.

De kwast brengt in een mooie rechte streep de contour aan. Je hebt weinig druk nodig om pigment te krijgen. Je kan deze kwast gebruiken voor poeder en créme contour. Ik heb het gebruikt met een poeder. Het effect is echt erg mooi!

Ik gebruik niet vaak contour, maar als ik het doe, wil ik het goed doen. Met deze kwast lukt dat zeker! Het is een zachte maar stevige kwast die de contour mooi recht en strak aanbrengt. Als je dus van contour houd en het vaak gebruikt, is deze kwast zeker onmisbaar! Zeker een van mijn favorieten!


De sculpting brush van Real Techniques is online te koop voor: €11,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: