Review: Real Time | Loveliness Sensuelle parfum. (Sí – Giorgio Armani dupe)

Misschien ken je de populaire geur van Giorgio Armani, Si wel. Si is een heerlijke sensuele geur. Maar toch vrij prijzig. In de big Bazaar heb ik een hele goeie dupe gevonden! Voor maar drie euro! Lees je mee?

De verpakking lijkt niet op Si van Giorgio Armani. Wel heeft de verpakking een beetje dezelfde kleur. Ik vind deze verpakking er mooier uit zien.

Ook het ontwerp van het flesje vind ik erg mooi. Het is een matt glazen flesje met een kanten band erom heen. Het flesje heeft een rose gouden dop. Er zit 100ml in een fles.

Eau de parfum Loveliness Sensuelle is een bloemig parfum dat opent met noten van lelie, pioenroos en jasmijn. In het hart de geur van roze peper, perfect bij de basis van vanille. Eau de parfum Loveliness Sensuelle van Real Time is een parfum voor de stijlvolle vrouw die graag haar sensuele kant toont.

Doordat het flesje van matt glas is, zie je heel snel vette vingers erop staan. Dat is even een min puntje. Als ik het parfum op mijn huid spray, ruik ik een hele sterke alcohol geur. Dit vervliegt meteen. Daarna ruik ik een hele zachte, frisse, zoete, sensuele geur. Het ruikt echt bijna hetzelfde als Si van Giorgio Armani! Zo lekker! Het is een geur die je elke dag zou kunnen dragen, voorjaar of najaar het maakt niet uit.

Wel moet ik erbij zeggen, dat deze geur minder lang blijft hangen dan de echte Si. Deze geur ruik je opzicht nog wel de volgende dag, maar hij is minder sterk dan de echte Si.

Ik vind de Lovelines Sensuelle van Real Time echt heerlijk! Het is zo’n fijne low budget everyday geur! Ik zou hem zeker even proberen als je hem tegen komt. Het is die paar euro zeker waard!


Lovelines Sensuelle van Real Time is te koop bij de Big Bazaar voor: €3,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.