Review: Revolution | Eat Sleep Makeup Repeat Pro Looks Eyeshadow Palette

Het is weer bijna Carnaval! Dat betekend gekke outfits en crazy make-up! Met het Revolution Eat, Sleep, Make-up, Repeat oogschaduw palette, kun je te gekke ooglooks maken met prachtige felle kleuren. Kijk je mee?

Het palette zit in een knal geel doosje. Super vet! Zo weet je al een beetje dat hij erg opvallend is. Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten.

Als ik het doosje open maak, zie ik een zwarte, plastic, basic palette eruit komen. Het ziet eruit als alle andere palettes van Revolution. Dit is het Eat, Sleep, Make-up, Repeat palette van Revolution. De naam vind ik erg leuk omdat de kleuren er erg goed bij passen. Er zijn 15 verschillende kleuren. De meeste kleuren zijn mat, maar een paar kleuren hebben een lichte glans. Het doosje voelt erg stevig aan. Aan de binnenkant zit een spiegel. Erg handig als je het palette meeneemt en je oogschaduw (of andere make-up) wilt bijwerken. Ook zit er een applicator bij. Ik vind deze persoonlijk niet zo heel erg fijn, dus gebruik ik m’n eigen kwasten.

Kijk even hoe mooi die kleuren eruit zien! Wauw! Super mooie felle kleuren! Ze zijn redelijk goed gepigmenteerd. De ene kleur iets beter dan de andere. Als ik met m’n kwast in de poeder dip, dan merk ik dat sommige kleuren echt heel erg poederig zijn. Ook heb ik tijdens het aan brengen veel fall-out.

Ik heb afgelopen week veel mooie en kleurrijke looks kunnen maken met dit palette. Erg leuk voor carnaval, maar ook zeker voor een feestje. De oogschaduw kleuren zijn erg fel, redelijk goed gepigmenteerd, en zijn makkelijk te blenden. De kleuren blijven lang zitten. Het beste is om voor het aanbrengen een goede oogschaduw primer op te doen. Zo kun je de hele dag genieten van je prachtige kleurrijke ooglook!


Het Revolution Eat, Sleep, Make-Up Repeat oogschaduw palette is te koop bij: Amazon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: