Review: Rimmel London | Fix & Perfect Pro Primer.

Primer vind ik erg belangrijk om te gebruiken. Een primer beschermd de huid waardoor de kleur van de foundation beter uitkomt. Best belangrijk dus. Veel verschillende merken hebben primers. Maar welke is nou het beste? Ik probeerde de Rimmel London Fix & Perfect Pro Primer!

De verpakking vind ik er simpel uitzien. Het is een witte tube waar veel informatie op staat. Er zit 30ml in een tube. De primer is wit en heeft een frisse geur.

De substantie van de primer is vrij dik en vettig. De kleur van de primer is wit, maar zodra je het uitsmeert zie je daar niks meer van. De geur van de primer is lekker fris. Mijn gezicht krijgt een dun vettig laagje. Mijn foundation plakt als het ware aan de primer. Mijn foundation zit echt super goed vast en blijft de hele dag goed op zijn plek zitten. Ik heb nog wel last van een glimmende huid, maar dat kan komen omdat ik al snel een vette huid heb.

Deze primer vind ik erg goed. Hij zorgt ervoor dat mijn foundation goed blijft zitten. Hij plakt niet echt en mijn foundation hecht helemaal vast aan deze primer! Ik vind dit een echte aanrader!


De Rimmel London Fix & Perfect Pro Primer is te koop bij de drogist voor: €9,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *