Review: Rituals | Serenity Kitchen Set.

Natuurlijke Allantoine en Zoete Amandelolie maken uw handen fluweelzacht. Verfijnde Indiase Roos geeft deze lotion een weldadige geur. Masseer deze rijke lotion in voor gehydrateerde handen.
Serenity vloeibare handzeep: Ervaar de weldadige geursensatie van Zoete Amandelolie en verfijnde Indiase Roos. Weldadige zeepvrije formule met hydraterende bestanddelen.

De verpakking vind ik er mooi uitzien wel een beetje saai. Het zit in een doos. Op de doos staat wat informatie.

Fine liquid handwash:

De hand zeep vind ik er mooi en luxe uit zien. Het staat super mooi in mijn keuken! De zeep ruikt een beetje zoet maar ook lekker fris. Nadat ik mijn handen heb afgespoeld en afgedroogd, ruiken mijn handen nog heel licht naar deze geur. Ik heb niet het idee dat deze handzeep mijn handen uitdrogen.

Serenity Ultra Caring Hand Lotion:


Ook deze fles ziet er super mooi en luxe uit! Dit is dezelfde geur als de hand zeep, maar dan veel warmer. De substantie is dun, het is natuurlijk een lotion. Na dat ik de lotion goed heb verdeeld en het heb uitgesmeerd, zijn mijn handen nog wat vettig. Toch trekt de lotion goed en snel in. Mijn handen voelen direct zacht aan.

Luxury Tray Antique:

Ik ben gek op marmer! Ik vind dat zo mooi en luxe eruit zien! Deze tray staat super mooi in elke keuken! Zelfs in de badkamer zou dit zo mooi zijn! Het is super stevig, maar kijk wel uit, als je hem laat vallen is ie waarschijnlijk kapot. Ook kan de tray niet in de vaatwasser, dus was hem met de hand af. De Luxury Tray Antique zit niet in dit pakket!

Ik vind het fijne producten om te gebruiken. Sowieso vind ik de producten van Rituals erg fijn. De producten maken mij zeker blij als ik mijn handen ga wassen. Ook vind ik het super mooi staan in de keuken en-of in de badkamer.


Rituals Serenity Kitchen Set is te koop bij de Da voor: €14,00

Rituals Luxury Tray Antique is te koop bij Rituals voor: €12,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: