Review: Rituals | Skin care set.

Rituals is toch een van mijn favoriete merken. Ik heb eigelijk nog nooit skin care producten van hun gebruikt. Dus bij deze, ga ik deze skin care set voor jullie uit testen! Kijk je mee?

Rituals Brightening Face Exfoliator:

De scrub heeft een enorme zachte geur. Het ruikt echt heel zacht naar lotus. De substantie van de scrub is erg zacht. Als ik de scrub gebruik. Ruikt heel de badkamer naar deze geur van Rituals. Ondanks dat ik een wat sterkere scrub gewend ben, is mijn huid wel lekker zacht en ziet het er gezonder en stralender uit.

Rituals Intensive Moisturising Mask:

Na het scrubben gebruik ik meestal een maskertje. Het maskertje ruikt erg lekker. Lekker zacht. De substantie is niet erg dik maar ook niet vloeibaar. Het maskertje prikt een klein beetje op mijn huid maar na een paar minuten voel ik er niks meer van. Door de geur voel ik mij ontspannen. Het masker laat je 10-15 minuten intrekken en daarna verwijder je het met een wattenschijfje. Als ik het maskertje verwijdert heb, voelt mijn huid lekker zacht en gevoed aan. Ik heb geen last meer van een droge huid.

Rituals Intensive Moisture Serum:

Het intense moisture serum van Rituals heeft een heerlijke frisse geur. De substantie van het serum is niet te vloeibaar maar ook niet te dik. Het smeert makkelijk uit en trekt redelijk snel in. Ik merk dat mijn huid hersteld word en dat het niet meer droog aan voelt. Ik vind het een fijne aanvulling op mijn skin care.

Rituals 24H Hydrating Gel Cream:

De 24H hydrating gel cream gebruik ik af en toe over het serum voor extra verzorging. De gel cream is wat dikker qua substantie dan het serum. De cream trek ook weer snel in en maakt de huid zacht. De huid voelt gehydrateerd en gevoed aan.

Ik vind deze producten van Rituals erg fijn. De geur van de producten zijn echt typisch iets voor Rituals. Heerlijk zacht. De scrub had voor mij wel iets stevigers mogen zijn, maar alsnog vind ik het een fijne scrub om het te gebruiken. Het maker is lekker voedend zodat de huid extra verwend word. En het serum en de cream vind ik ook erg fijn om te gebruiken! Zeker voor herhaling vatbaar.


Rituals Brightening Face Exfoliator 75ml: €12,50

Rituals Intensive Hydrating Mask 75ml: €14,50

Rituals Intense Moisture Serum 30ml: €28,50

Rituals 24H Hydrating Gel Cream 50ml: €26,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: