Review: Rituals | The Ritual Of Anahata Limited Edition.

Beter laat dan nooit zou ik maar zeggen! Begin dit najaar kwam Rituals met een nieuwe limited edition voor dit najaar. Vandaag, bijna op het eind van het najaar review ik alle producten van de limited edition, The Ritual Of Anahata. Open Your Heart.

De verpakking vind ik erg mooi en luxe uit zien. Mooi met al dat groen. Mooi voor in het najaar. De geur van deze collectie ruikt erg lekker. Een warme geur. Doet mij ook erg denken aan het najaar. Laten we de producten eens 1 voor 1 bekijken.

The Ritual Of Anahata Foaming Shower Gel:

De douche foam ruikt ontzettend lekker! Hij schuimt erg goed. De foam is stevig maar ook erg zacht. Door deze douche foam word ik erg ontspannen. De geur is heel erg lekker! Ook blijft de geur lang hangen, ook na het douchen.

The Ritual Of Anahata Body Scrub:

De scrub ruikt ook heel erg lekker. Dit is een echte zout scrub. De scrub bevat veel olie waardoor de scrub niet uitdroogt en je huid tijdens het scrubben hydrateerd en voed. Mijn huid is na gebruik heel erg zacht en niet te droog. Zeker een hele fijne scrub!

The Ritual Of Anahata Body Cream:

Na het scrubben gebruik ik het liefst een goeie body cream. Deze body cream van Rituals is heerlijk zacht. De geur is hetzelfde als de andere producten. Heerlijk! De substantie is niet te dik, maar ook niet te vloeibaar. De cream smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ook laat de cream geen vettig laagje achter. Mijn huid is heerlijk zacht, gehydrateerd en gevoed, Direct na het eerste gebruik al.

The Ritual Of Anahata Body Mist:

Deze body mist is een heerlijke toevoeging aan de Anahata lijn. Als ik een dagje thuis ben en nergens naar toe moet, vind ik het fijner om een body mist te gebruiken dan een parfum. Ook vind ik het heerlijk om deze geur op kleding of mijn beddengoed te sprayen. De geur blijft overigens erg lang zitten.

The Ritual Of Anahata Bad Olie:

Deze bad olie ruikt erg lekker. Heel sterk maar toch zacht. Ik heb geen bad waar ik het mee kan uit testen, maar ik heb de olie gebruikt met een hand badje. Dit was erg lekker. Mijn handen voelde verzorgd en zacht aan. Ik kan me voorstellen dat dit in een bad wonderen doet.

The Ritual Of Anahata Geur Kaars:

Deze kaars vind ik ten eerst super mooi om in de woonkamer, badkamer of slaapkamer neer te zetten. De kaars is erg groot en heeft twee lontjes om aan te steken. De kaars ruikt super lekker. Precies hetzelfde zoals de andere geuren, maar wat zachter. De kaars heeft 55 brand uren.

The Ritual Of Anahata Massage Kaars:

Deze kaars is iets anders dan de vorige kaars. Dit is namelijk een massage kaars. Steek de kaars aan, wacht 20 minuten. Blaas de kaars uit en laat 2 minuten afkoelen. De olie moet nu een goeie temperatuur hebben om op de huid aangebracht te worden. Ik vond de olie niet te heet, maar juist aangenaam warm. Dit is een perfecte kaars om te gebruiken tijdens een avondje relaxen met je lief.

The Ritual Of Anahata Indian Chai Tea:


De thee rook heel erg naar de producten van Rituals. Toch vond ik de thee anders smaken. Ik proefde de aanwezigheid van kaneel en gember. De thee was erg gekruid. Ik vond de thee lekker, maar niet zo lekker dat ik hem nog eens zou kopen. Als je van kruidige thee houd, zou deze wellicht wel iets voor jou kunnen zijn.

The Ritual Of Anahata Geur stokjes:

De geur stokjes vind ik een van de belangrijkste dingen van de nieuwe collectie. Ik hou van de geurstokjes van Rituals en was erg benieuwd naar deze limited Edition. De geur ruikt erg warm en zacht. Doet mij gelijk denken aan de winter. De geur stokjes ruiken overigens precies hetzelfde als alle andere producten van deze lijn. De geurstokjes ruiken erg sterk, de hele boven verdieping ruikt ernaar!

Wauw! Wat een producten! Ik vond deze collectie van Rituals erg fijn en ik hoop dat de producten in het vaste assortiment terecht te komen.


The Ritual Of Anahata collectie is tijdelijk te koop bij Rituals voor:

The Ritual Of Anahata Foaming Shower Gel: €8,50

The Ritual Of Anahata Body Scrub: €19,50

The Ritual Of Anahata Body Cream: 17,50

The Ritual Of Anahata Body Mist: €16,50

The Ritual Of Anahata Bad Olie: €13,50

The Ritual Of Anahata Geurkaars: €32,50

The Ritual Of Anahata Massage Kaars: €21,50

The Ritual Of Anahata Chai Tea: €4,50

The Ritual Of Anahata Geurstokjes: €24,50

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.