Review: Rituals | The Ritual Of Karma sun.

De zonbeschermingsproducten van The Ritual of Karma bevatten een krachtig, natuurlijk antioxidantencomplex op basis van biologische witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba. – Rituals.

De zonnebrand en aftersun zitten in mooie doosjes. De haarspray zit in een plastic flesje. Super handig want zo kan het niet kapot vallen en kan je het makkelijk meenemen in je tas naar het strand bijvoorbeeld.

De zonnebrand zit en een fles. Er zit 200ml in dus dat is best veel. Het is een hydraterende lotion met beschermingsfactor 30. Ook is hij nog waterbestendig. De zonnebrand is een spray flacon. Super handig. De zonnebrand ruikt super lekker. Lekker fris. Het doet mij denken aan het strand. De zonnebrand trekt razend snel in. En laat geen vettig laagje achter en plakt hij niet. Door deze zonnebrand ben je beschermd tegen de zon en word je mooi egaal bruin.

Na het zonnen, is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Met de aftersun van Rituals, verzorg en kalmeer je je huid na het zonnen. Ook helpt de aftersun je bruine teint langer te behouden. De aftersun zit ook in een doosje zoals de zonnebrand. De aftersun zit in een tube. Ook 200ml. De substantie is erg dun. Hij ruikt erg fris. De aftersun is makkelijk te verdelen en trekt snel in. Hij verkoelt de huid een beetje. Mijn huid voelt zacht en gevoed aan.

Ook is het belangrijk je gezicht te beschermen tegen de zon. Ik heb een klein tubetje gezichts zonnebrand bij gekregen, maar Rituals verkoopt ook een grotere verpakking van de gezichts zonnebrand. Daar zit 50ml in. Deze gezichts zonnebrand heeft beschermingsfactor 30 en is ook waterbestendig. Hij ruikt hetzelfde als de gewone zonnebrand alleen iets minder sterk. Hij trekt snel in en plakt niet. Zo is ook je gezicht goed beschermd!

En als laatste: De sun protection hair spray. Deze spray zorgt ervoor dat je haar beschermd is tegen de zon. Ik ken weinig merken die dit hebben dus ik was erg benieuwd. Deze spray zit in een plastic flesje. Zo kan je hem meenemen in je tas zonder dat de fles kapot kan gaan. Er zit 100ml in een flesje. De spray gebruik je voor het zonnen. Als ik het in mijn haar spray, komt er een enorme alcohol lucht vrij. Dit is echt niet goed voor je haar! Alcohol droogt je haar uit! Na de alcohol vlaag kom er een zoete geur vrij. De spray geeft een glans aan je haar en beschermt je haar tegen de zon. Ik zou deze spray niet graag gebruiken. Door de alcohol die er in zit, droogt je haar makkelijk uit. Deze spray is een no-go voor mij.

De rest van de producten ben ik erg tevreden over. Voor alle producten geld, regelmatig opnieuw smeren om goed beschermd te blijven!


De Rituals The Ritual Of Karma sun producten zijn te koop bij Rituals voor:

The Ritual Of Karma Sun protection milky spray: €18,00

The Ritual Of Karma Sun face cream: €15,00

The Ritual Of Karma after Sun hydrating lotion: €15,00

The Ritual Of Karma Sun protection hair spray: €15,00

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.