Review: Rituals | The Ritual Of Banyu. (Limited Edition)

Zo ongeveer twee keer per jaar komt Rituals met een limited Edition uit. Vaak in de zomer en in de winter nog een keer. Deze zomer lanceerde Rituals, The Ritual of Banyu. Een mooie collectie met een mooi zomers uiterlijk en een heerlijke zomerse geur. Vandaag laat ik je alle producten van deze prachtige collectie zien, kijk je mee?

The Ritual of Banyu is geïnspireerd door een eeuwenoude Balinese waterceremonie. Je spoelt er het fysieke en spirituele stof van alledag mee weg. Breng een eerbetoon aan de kracht van water. Dompel jezelf onder in de goedheid van reuzenkelp en Balinees zeezout en laat je omhullen door de heerlijke voedende bestanddelen.

Honour water, the essence of life – Rituals.

The Ritual Of Banyu, Waves Of Wisdom Fragrance Sticks:

Let the scent of the ocean speak to your soul.

De geurstokjes van Rituals zijn voor mij toch echt wel een must. Ik vind het heerlijk als ik een Rituals geur in mijn kantoor of slaapkamer heb hangen. Ik ben dan altijd erg enthousiast als Rituals met een nieuwe geur komt. Deze geur is erg geparfumeerd. Het ruikt erg fris, en toch een beetje zoet. Het is een echte zomerse geur en doet mij gelijk denken aan het strand. Er zit 230ml in deze fles en je zou er ongeveer 3 maanden mee kunnen doen.

The Ritual Of Banyu Shower Foam:

Deze shower foam van Rituals is erg zacht. En schuimt erg goed. Ik vind het super fijn om hier mee te douchen. Mijn huid word er lekker zacht van en het voelt verfrissend aan. Ook kan je deze shower foam gebruiken als scheergel.

Ritual Of Banyu Purifying Sea Salt Scrub:

Deze scrub is best wel grof. Het is een zeezout scrub met kelp mineralen. Er zit een soort water is deze scrub, het is geen olie wat bij de scrub van vorig jaar wel het geval was. Deze scrub maakt mijn huid super zacht en glad zonder uit te drogen! Ik heb zelfs het idee dat mijn huid gevoed word. Ook voelt de scrub lekker verkoelend aan.

Ritual Of Banyu Body Cream:

Deze body cream ruikt zo lekker zacht! De créme voelt erg lekker en koel aan op de huid. De créme is wel een beetje vettig, dus je hebt er maar een klein beetje van nodig. Als ik deze créme gebruikt heb, voelt mijn huid nog wel een tijdje koel aan. Ook voelt mijn huid lekker zacht en gevoed aan. Mijn huid ziet er wat stralender uit en heeft een gezonde glow.

Ritual Of Banyu 20 Second Splash Mask:

We hebben alles al wel gezien omtrent gezichtsmaskers. Rituals komt dit keer met een splash mask. Ik heb er nog nooit van gehoord en was erg benieuwd. Rituals legt het wel een beetje vaag uit:

Een verfrissend splash masker die je huid binnen enkele seconden laat stralen. Een snelle en leuke manier om je huid in korte tijd te verfrissen en hydrateren. De splash in combinatie met het zachtjes opkloppen van de huid helpt de huid te ontwaken. Rijk aan diverse extracten die de huid zichtbaar laten stralen, verhelderen en de huid in evenwicht brengen. Dit gezichtsmasker combineert de eigenschappen van zuiverend Zeezout met de revitaliserende en hydraterende eigenschappen van Kelp Mineralen. Tip: breng voor het optimale resultaat minimaal één keer per week aan als onderdeel van jouw Rituals huidverzorgingsroutine. Het splashen van botanisch-geïnfuseerde wateren in het gezicht werkt verfrissend en verhelderend, en is geinspireerd op een eeuwenoud Oosters badhuis ritueel. – Rituals.

Stap 1: Schenk 6 eenheden (circa 15ml) van de formule in een kom water (500 ml). Of gebruik het product rechtstreeks op de huid onder de douche. Gebruik het water uit de douche om in je gezicht te splashen. Stap 2: Splash het water met de formule 15 tot 20 seconde in het gezicht. Stap 3: Masseer de huid en klop zachtjes met de vingertoppen. Stap 4: Laat de formule intrekken en voltooi de ochtendroutine met een hydraterende dagcreme. – Rituals.

Ik vond het ff moeilijk om het masker voor het eerst te gebruiken. Ik moest toch wel even kijken hoe ik dit het beste kon doen. Toen ik het eenmaal had uit gezocht. Is het redelijk makkelijk om te doen. Mijn gezicht voelde inderdaad erg verkoeld en verfrist aan. En mijn huid voelt nu ook niet meer zo droog aan. Ik vind het zeker wel een fijn masker om te gebruiken!

Ritual Of Banyu Kitchen Couture:

 

De hand zeep vind ik erg fijn! Het ruikt zo lekker en mijn handen voelen echt schoon en fris aan. Na het wassen van mijn handen, vind ik het altijd fijn om een handcréme te gebruiken. Deze handbalsem van Rituals is erg licht van structuur en is niet zo vettig. Hij trekt snel in en is niet zo plakkerig. Mijn handen zijn erg zacht en gehydrateerd.

Ik vind deze lijn van Rituals erg fijn! De geur vind ik zo lekker! Het doet mij denken aan de zomer. Het zijn fijne producten die fris en verkoelend werken waardoor de zomer extra leuk word. Ik heb er niet zoveel op aan te merken. Ik vind Rituals gewoon een top merk en dat bewijzen ze elke keer maar weer. ♥


Deze producten zijn TIJDELIJK te koop bij Rituals:

The Ritual of Banyu Geurstokjes: €24,50

The Ritual of Banyu Shower Foam: €8,50

The Ritual of Banyu Body Scrub: €19,50

The Ritual of Banyu Body Cream: €18,50

The Ritual of Banyu 20 Second Splash Mask: €19,50

The Ritual of Banyu Kitchen Couture: €19,50

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.