Review: Sence Beauty | Blackhead Peel-Off Facial Mask.

Het is December en de kerst komt er aan! Dat betekend dat we er op zijn mooist uit moeten zien! Vandaag probeer ik de Blackhead Peel-Off Facial Mask van Sence Beauty. Ik zou zeggen, pak ook een maskertje en doe lekker mee!

Het masker koop je in een doosje. Als je het doosje open maakt, zitten er 5 zakjes in. Je kan het masker dus 5x gebruiken.

Als ik het zakje open scheur, komt er een frisse geur omhoog. Het masker is echt zwart. Ik breng het masker aan met een kwast. Het is best lastig om aan te brengen omdat het masker een beetje plakt. Kijk uit voor je haarlijn, mond en ogen. Dit zijn gevoelige plekken en daar wil je absoluut niet dat het masker daar terecht komt. Ook kan het masker eventuele haartjes mee trekken dus hou daar ook rekening mee. Smeer het daarom ook maar niet in de buurt van je wenkbrauwen!

Het masker droogt heel snel op. Er staat op het doosje dat je het masker 15-20 minuten moet laten opdrogen, maar na 10 minuten is het al redelijk opgedroogd. Ik laat het masker nog een tijdje zitten om er zeker van te zijn dat het echt goed is op gedroogd. Na een tijdje voelt het masker erg droog aan, en kan ik mijn gezicht moeilijk bewegen.

Als ik het masker eraf trek, doet dit super veel pijn. Het masker trekt inderdaad wat haartjes mee. Er zitten nog wat restjes van het masker op mijn gezicht. Die verwijder ik met make-up doekjes. Na dat ik het masker heb verwijderd, is mijn huid gevoelig en rood. Dit trekt na een half uurtje of zo weg.

Het masker verwijdert inderdaad onzuiverheden en maakt de poriën schoon. Het nadeel vind ik dat dit masker gewoon heel erg pijnlijk is. Het is ook helemaal niet goed voor je huid om dit masker te vaak te gebruiken omdat het een laagje van je huid verwijdert. Toch voelt mijn huid lekker schoon en zacht aan. Ik zal het masker nog wel eens gebruiken, alleen niet vaak.


Het Blackhead Peel-Off Facial Mask van Sence Beauty is te koop bij de Big Bazaar voor: €1,29

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: