Review: SmileLab Cosmetics | Advanced Teeth Whitening Strips S.

We willen allemaal wel mooie witte tanden. Maar tanden bleken bij de tandarts is ontzettend duur. SmileLab Cosmetics maakt het mogelijk om zelf thuis veilig je tanden te bleken. Met de Advanced teeth whitening strips is het mogelijk om je tanden een tintje witter te maken. Benieuwd of het werkt? Lees snel mee!

Als je de Advanced Teeth Whitening strips besteld, komt het in een super mooi luxe doosje. Hierin zitten 15 zakjes waar 2 strips in zitten. 1 strip voor boven en 1 voor onder. Er zit een doosje bij waar je de strips in kan doen om mee te nemen op reis bijvoorbeeld. Ook zit er een handleiding bij. De producten van Smilelab zijn ontwikkeld door tandartsen uit Stockholm. Ik heb de sensitive variant gekozen. Ik gebruik nu voor het eerste whitening producten en wilde eerst even kijken wat dit met mijn tanden zou doen. Smilelab cosmetics heeft ook een andere variant, namelijk, performance. Deze geeft sneller en beter resultaat.

De comfortable stips zijn ontwikkeld door tandartsen en hebben een geavanceerde formule om je met een all-in-one treatment het maximale resultaat te geven. De strips zijn multifunctioneel en zullen de mondhygiëne bevorderen en schadelijke bacteriën en plaque verwijderen.
Je tanden zullen witter, schoner en gezonder zijn als ooit tevoren!


Je kan de Advanced Teeth Whitening Strips gebruiken als een kuur. Je kan ze 2x per dag 7 dagen lang gebruiken. Of 1x per dag 14 dagen lang gebruiken. Natuurlijk kan je ook gewoon losse behandelingen doen. Ik heb er voor gekozen om eerst een week 1x per dag een kuur te doen. En nu doe ik ongeveer zo’n 1x per week een behandeling, of waneer ik merk dat het nodig is.

Ingrediënten:

Glycerin, Aqua, Methyl Cellulose, Xylitol, EDTA, Sodium Chlorite, Citric Acid, Aroma.

De strips zitten verpakt in een plastic zakje. Als je het zakje open scheurt, heb je een plastic folie waar de strips op zitten geplakt. De lange strip is voor de boven kant en de korte strip is voor de onderkant. Haal de strips van het folie af. En plak de gel kant op je tanden. Druk de strips goed aan op je tanden. Het voelt misschien in het begin een beetje onwennig aan. Maar daar wen je wel snel aan. De strips smaken een beetje naar tandpasta. Helemaal niet vies enzo en ook niet overheersend. Als je de strips goed op je tanden hebt geplakt en goed hebt aangedrukt, laat je ze 30 minuten zitten. Let echt op dat je ze echt niet langer dan 30 minuten laat zitten, want anders kan je irritaties krijgen! Na 30 minuten haal ik de strips eraf. Daarna poets ik mijn tanden met een tandenborstel zonder tandpasta en spoel ik goed mijn mond om de resterende gel te verwijderen. Mijn tanden zien er nu echt wat frisser en witter uit! Ook voelt het lekker schoon aan.

Ik ben echt tevreden over de Advanced Teeth Whitening Strips van SmileLab Cosmetics! De strips zijn makkelijk om te gebruiken. Ze zijn helemaal veilig. En het belangrijkste, mijn tanden worden echt wel een tintje witter. Het is natuurlijk niet zoals bleken bij de tandarts, maar toch zie ik echt wel wat verschil. Mijn tanden zijn iets gevoeliger dan normaal net na het gebruik. Maar na een paar uurtjes trekt dat snel weg. Als ik de strips net gebruikt heb, dan heb ik wel eens van die witte puntjes op mijn voortanden. No Worry’s, dit trekt vanzelf binnen een paar uurtjes weg. Dit komt komt dat je tanden dan wat ‘uit gedroogd’ zijn.

Ik zou de SmileLab Cosmetics Advanced Whitening Strips zeker aan iedereen aanraden! Deze strips zijn ook te gebruiken als je gevoelende tanden hebt.


De Advanced Whitening Strips van SmileLab Cosmetics zijn te koop bij de Etos en Smilelab.com voor: €49,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.