Review: The Body Shop | Aloe Instant Relief Eye Care.

Ik kan niet te vaak benoemen hoe belangrijk ik een oog créme vind. Ik raak dus ook in paniek als ik zie dat die van mij bijna op is. Gelukkig kon ik nog snel een oog créme vinden bij de body shop die ik graag met je wil delen.

Deze oog créme is eigenlijk bedoelt voor de gevoelige huid. Er zit Aloe Vera in, die de huid kalmeert. Het product zit in een plastic flesje met een pompje. Ik vind dit fijn want dan kan het niet kapot vallen. Ook is zo’n pompje hygiënisch en is het makkelijk om te doseren. Het flesje zit er leuk uit. Lekker rustig.

De substantie voelt aan als een soort gel achtige créme. De kleur is wit. De oog creme is helemaal geur loos. De créme is makkelijk om te verdelen en trekt snel in. De huid rondom mijn ogen voelt direct fris aan en voelt niet meer vermoeid. Ik heb niet echt het idee dat fijne lijntjes minder worden. Ik vind de oog créme erg prettig aan voelen. Na een wat langere tijd deze oog créme gebruikt te hebben, Voelt mijn huid soepel en gehydrateerd aan.

Ik vind deze oog créme erg fijn om te gebruiken. Het maakt mijn huid super zacht, soepel en gehydrateerd. Ook voelt de huid lekker fris. Ook als ik geen goede nachtrust heb gehad. Dit product zou ik zeker aanraden.


Aloe Instant Relief Eye Care is te koop bij the body shop voor €16,00

1 Reactie

  1. Ik ben vanaf nu een trouwe volger van je! Vind dat je heel goede uitleg geeft en heel diverse producten uitprobeerd. I’m a fan! Kus van mij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: