Review: The Body Shop | Body Yoghurts.

Een paar weken geleden introduceerde The Body Shop een paar heerlijke nieuwe producten voor deze zomer. De body Yoghurts hebbende lichte snel absorberende gel-créme formule zodat je direct na het na het aanbrengen van de body yoghurts je kleding kan aantrekken. Ik test het voor je uit.

De body yoghurts zitten in potjes van 200ml. Ik vind de verpakkingen er leuk, vrolijk en zomers uit zien. Er zijn 5 verschillende varianten. Allemaal hebben ze andere geuren en ingrediënten. De body yoghurts zijn 100% veganistisch. De body yoghurts zouden de huid voor 48uur moeten hydrateren. Ook kan je de body yoghurt op een vochtige huid aanbrengen als je net uit bad of uit de douche komt. Laten we ze 1 voor 1 bekijken.

The Body Shop Body Yoghurt Strawberry:

De strawberry variant heeft een rode pot. De yoghurt is licht roze van kleur. De geur van de yoghurt is erg sterk. Ruikt erg zoet en inderdaad naar aardbeien. Niet iedereen kan deze geur lekker vinden ruiken. De yoghurt heeft een gel achtige substantie en is makkelijk uit te smeren, en voelt koel aan op de huid. Trekt inderdaad super snel in en plakt niet. Ik heb niet het idee dat ik een créme opgesmeerd heb, toch voelt mijn huid zacht aan. De geur blijft nog steeds sterk na het aanbrengen.

The Body Shop Body Yoghurt British Rose:

Deze variant heeft een lichtroze pot. De substantie is ook licht roze en voelt gel achtig aan. De geur vind ik erg aangenaam, het ruikt heel sterk naar rozen. Als ik de yoghurt heb aan gebracht, is de geur minder sterk aanwezig. Trekt ook snel in en plakt niet. De huid voelt gelijk weer zacht.

The Body Shop Body Yoghurt Mango:

Deze variant heeft een oranje pot. Ook de substantie heeft een oranje kleur en voelt gel achtig aan. De yoghurt ruikt erg sterk naar mango’s en fruit. Ik vind persoonlijk deze geur niet zo heel erg lekker. Ook eenmaal aangebracht op de huid blijft de geur aan de sterke kant. Verder is de yoghurt makkelijk om aan te brengen en trekt ie ook weer snel in, plakt niet. Ook geeft ie mijn weer een zachte huid.

The Body Shop Body Yoghurt Almond Milk:

Deze yoghurt heeft een witte pot. De substantie is ook weer gel achtig en is wit van kleur. De geur vind ik echt heel erg lekker. Het is frisse zachte geur. De yoghurt is ook makkelijk aan te brengen, trekt snel in en plakt niet. Mijn huid ruikt lekker fris en zacht en voelt ook zacht aan.

The Body Shop Body Yoghurt Moringa:

Deze variant, is misschien wel mijn favoriet. De pot en de yoghurt zelf heeft een geel/créme kleur. De yoghurt ruikt echt heel erg sterk bloemen met name naar de moringa boom bloesem. Dit is een geur waar je lekker wakker van word. De yoghurt is weer makkelijk aan te brengen, trekt snel in, en plakt niet. De geur word minder sterk als het op de huid is aangebracht.

Ik vind de body yoghurts fijne producten. Ze zijn lekker zacht, voelt koel aan tijdens het aanbrengen en trekt razend snel in, je kan inderdaad gelijk jezelf aankleden na je te hebben ingesmeerd met de body yoghurt. Ook laat de yoghurt geen vettige laag achter dus het voelt helemaal niet of je iets hebt gesmeerd. Echt een uitkomst met dit warme weer!


The Body Yoghurts van The Body Shop zijn te koop bij de The Body Shop voor: €10,00 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.