Review: The Body Shop | Piñita Colada lijn.

The body shop heeft altijd erg leuke producten. Die producten hebben ze vaak in een hele lijn. Net zoals de Piñita colada lijn. Dit zijn producten die ze alleen in de zomer maanden verkopen. Ze doen mij zo erg denken aan de zomer. Vandaag een review van deze lekkere zomerse producten om even herinnerd te worden aan het weer dat we de afgelopen weken gehad hebben.

The body shop piñita Colada shower gel:

Deze shower gel ruikt super lekker. Het ruikt lekker zomers. Hij ruikt precies zoals de andere producten. De substantie is vrij dik. Er zit 250ml in een fles, dus het gaat wel een tijdje mee. De verpakking vind ik er ook al lekker zomers uitzien in de badkamer. Verder heb ik niet zo veel speciaals te vertellen. Het is gewoon een shower gel die echt super lekker ruikt naar piñita colada.

The Body Shop Piñata Colada fresh body sorbet:

Deze body sorbet heeft een vrij dikke substantie. Hij verkoelt de huid onmiddellijk. Erg fijn voor als je verbrand bent, of met warme dagen. Hij hydrateerd de huid ook erg goed. Hij trekt super snel in en plakt niet. Hij is erg luchtig. Perfect voor de warme zomer maanden dus.

The Body Shop Piñata Colada exfoliating scrub:

Ik ben best kieskeurig qua scrubs. In deze scrub zit geraspte kokos die je huid een zachte peeling geeft. Hij maakt mijn huid zacht en mijn huid glanst wat meer. Een perfecte scrub om te gebruiken voor het zonnen zodat je mooi egaal bruin word. Deze scrub vind ik opzicht wel fijn. Het is een hele milde scrub. Ideaal voor de gevoelige huid. Hij ruikt super lekker en geeft mij het zomerse gevoel. De scrub vind ik zelf iets licht, er had van mij wel echt meer het effect van zout scrub mogen hebben. Maar voor tussendoor vind ik hem erg fijn.

The Body Shop Piñata Colada body butter:

Ik ben een enorme fan als het gaat om de body butters van the body shop. Ook deze vind ik heerlijk in gebruik. Hij is lekker luchtig en ruikt heerlijk zomers. Dit is een dikkere substantie dan de body sorbet, maar trekt net zo snel in. Er blijft wel een vettig laagje achter. Maar dat vind ik niet erg als mijn huid net even wat extra hydratatie nodig heeft.

Ik vind de piñita colada lijn van the body shop erg fijn. Vooral de geur vind ik erg lekker. Het is een combinatie van een zoete en frisse geur. Het doet mij echt denken aan de zomer. Deze lijn word alleen in de zomer verkocht. Ik hoop dat ze deze producten volgend jaar ook weer hebben.


De Piñita Colada lijn is te koop bij the body shop:

Piñita Colada shower gel: €7,00

Piñita Colada Body sorbet: €11,00

Piñita Colada Body scrub: €18,00

Piñita Colada Body butter: €18,00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *