Review: TonyMoly | pureness 100 snail sheet mask.

Ondertussen weet iedereen dat ik gezichtsmaskers helemaal geweldig vind om te testen. Vooral als het een merk is die ik nog niet ken. Dit keer is het een masker van Tony Moly. Ook dit merk kende ik nog niet. Benieuwd wat mijn eerste indruk is van dit merk? Lees snel verder!

De voorkant van de verpakking ziet er duidelijk uit. Er staat wat engelse informatie op en er staat een plaatje van een slak op. Duidelijk dat er slakkenslijm in zit. Wat overigens erg goed is voor de huid! Ik ben benieuwd! De achterkant is niet zo duidelijk. Er staat allerlei informatie op in het Japans. Helemaal onderaan staat het in het kort in het engels. Jammer, want niet iedereen kan engels lezen. Er staat wel afgebeeld hoe je het masker moet gebruiken. Handig als je voor het eerst een sheet mask gebruikt.

Eerst reinig ik goed mijn huid. Zodat het masker optimaal zijn werk kan doen. Op de gebruiksaanwijzing staat dat ik het masker 20-30 minuten moet laten intrekken.

Het masker gaat vrij snel en makkelijk open door te scheuren. Het masker is erg vochtig en heeft een frisse bekende geur. Al zou ik niet weten waar ik het van zou moeten kennen…

Het is moeilijk om te zien welke kant je op de huid moet leggen, ik denk dat het niet zo veel uit maakt want het masker is nat genoeg voor beide kanten. Het is even een gedoe om het masker op te doen. Maar als ie eenmaal zit, zit ie goed. En nu hoop ik stiekem dat er niemand aan de deur komt.. Nu is het een kwestie van 30 minuten wachten.

Het masker voelt erg koel aan. Ideaal voor in de zomer als je verbrand ben. (net zoals ik nu) als ik het masker verwijder, voelt het als een verlossing. Na het verwijderen zit er nog wat overgebleven serum op mijn gezicht. Dit masseer en klop ik goed in mijn huid. Als dat opgedroogd is voelt mijn huid wat plakkerig aan. Maar voelt en ziet er gehydrateerd uit. Na een paar uur ziet mijn huid er erg goed uit.


TonyMoly pureness 100 snail sheet mask is te koop bij: The Make Up Spot voor €3,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: