Review: Treacle Moon | Warm Cinnamon Nights

In de winter vind ik het fijn om een douchegel te gebruiken met een warme geur. De Warm Cinnamon Nights van Treacle Moon is perfect voor deze tijd van het jaar!

De Treacle Moon Warm Cinnamon Nights douchegel zit in een hele grote plastic fles. Er zit 500ml in, dus je kan er super lang mee doen. De kleur van de douchegel is fel rood. Wat ik niet zo heel vaak zie. De verpakking is dus simpel, maar clean. De douchegel heeft een warme geur en ruikt erg naar kaneel. Het doet mij erg denken aan de sinterklaas tijd met al dat snoepgoed.

Deze douchegel verzorgd de huid niet. Maar ik heb niet het idee dat hij mijn huid uitdroogt. Mijn huid word schoon zonder trekkerig aan te voelen. Zoals je op de foto ziet, is de douche gel fel rood van kleur. Het is niet zo dat je huid een rode waas krijgt of zo. De geur blijft op je lichaam niet echt hangen. Wel ruikt de badkamer heerlijk na het douchen! Deze douche gel is te gebruiken voor onder de douche en in bad. Ik gebruik hem vooral onder de douche. Het liefst gebruik ik de Warm cinnamon Nights ook echt in de avond.

Ik vind dit een hele fijne douche gel. Maar dan alleen in de herfst en winter. In de lente en zomer vind ik de geur gewoon veel te zwaar. Deze is gewoon perfect voor rond deze tijd.


De Warm Cinnamon Night Bath & Shower gel van Treacle Moon is te koop bij de Etos voor: €5,25

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: