Review: Urban Decay | Naked Heat Eyeshadow Palette.

Urban Decay is een merk dat bij vele make-up liefhebbers erg geliefd is. Ook de Naked Eyeshadow palettes zijn een echte musthave! Een paar maanden geleden kwam Urban Decay met een nieuw oogschaduw palette, namelijk het Naked Heat Palette. Bij de eerste foto’s werd ik al verliefd en moest ik deze per se hebben. Vandaag laat ik jou weten wat ik er van vind.

Ten eerste, kijk even die verpakking! De verpakking is zo ongelofelijk mooi! Het zou zonde zijn om het doosje weg te gooien, dus ik bewaar hem met veel liefde. 🙂 Op de achterkant van het doosje staat wat informatie en op de zijkant staan de ingrediënten.

Het palette zelf vind ik er ook echt heel mooi uitzien. Het is een plastic doosje. Voelt erg stevig aan. Als ik het palette open doe, zie ik 12 prachtige kleuren. Erg veel rood/bruin tinten. Erg mooi om te gebruiken in het najaar. Ook zit er een dubbelzijdige kwast bij en heeft het palette een spiegel.

Dit zijn de kleuren die in het palette zitten. Zoals ik net al zei, heeft het palette 12 prachtige kleuren. Het zijn warme kleuren. Er zitten 8 matte kleuren in, en 4 kleuren met een shimmer. Perfect voor in het najaar. De kleuren hebben een geweldige diepe pigmentatie. Tijdens het aanbrengen van de oogschaduw, merk ik dat de oogschaduw erg poederig is, maar dat er nog steeds erg veel pigment afkomt. Een klein beetje last van fall-out. Maar verder pakt de oogschaduw erg goed op de huid. De kleuren zijn intens en ik kan er mooie oog looks van maken. De kleuren passen erg goed bij elkaar. De kleuren vlekken niet en ze zijn makkelijk te blenden. De kleuren blijven goed op z’n plek zitten.

De kwast is ook erg fijn om te gebruiken. De haren zijn synthetisch. De kwast voelt zacht aan maar is toch erg stevig. Met de ene kant kan je de oogschaduw aanbrengen en met de andere kant kan de je oogschaduw weer vervangen. Super handig!

Hier nog even de swatches van het Urban Decay Naked Heat Palette:

Wauw! Wat is dit palette mooi! De kleuren vind ik zo mooi! Echt perfect voor in het najaar. Het palette vind ik wel aan de dure kant, maar dat vind ik hem waard! Tenminste, als je net zoals ik van warme tonen houd. Als dat niet zo is, zou ik dit palette niet aanraden. De kwaliteit is super! Ik ga hem zeker vaak gebruiken!


Het Urban Decay Naked Heat Oogschaduw Palette is te koop bij Ici Paris voor: €55,05

 

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.