Review: Vaseline | Healty hands & stronger nails handcréme.

Of het nu winter of zomer is, ik smeer iedere avond trouw mijn handen in met handcréme. Als ik het niet doe, krijg ik super droge handen. Omdat dus te voorkomen, smeer ik iedere avond voor ik ga slapen mijn handen in met een dikke laag handcréme. Idee keer probeer ik een andere handcréme, dit keer van Vaseline.

De tube vind ik er leuk uit zien. Hij is klein en roze. Doordat ie zo klein is, is het super hanig om mee te nemen in je tas. Er zit 75ml in een tube. Op de achterkant staat wat informatie:

De créme zelf is wit en is best vloeibaar. Je moet dus even goed uitkijken dat je niet te veel créme pakt. De créme heeft geen geur. Hij smeert makkelijk uit en trekt super snel in. Vaseline zegt zelf dat deze créme ook je nagels zou versterken. Na twee weken zouden je nagels 10x sterker zijn en zouden ze minder snel afbreken. Ik merk hier helemaal niks van. Ik draag ook gel nagels dus dat zou het ook kunnen zijn. Het lijkt mij sterk dat een handcréme nagels sterker zou kunnen maken. Misschien zou de créme er wel voor kunnen zorgen dat de nagels goed verzorgd worden, maar dat ze echt sterker worden lijkt mij te mooi om waar te zijn.

Ik vind het een fijne créme om te gebruiken. Misschien meer voor in de zomer maanden vanwege de lichte structuur. In de winter is toch een iets dikkere substantie fijner. Maar voor nu is ie perfect!


Vaseline Healty hands & stronger nails handcréme is te koop bij de drogist voor: €2,59

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.