Review: Vaseline | Lip Therapie Rosy Lips.

Het koude herfst weer is weer begonnen. Om mijn huid goed te beschermen, gebruik ik andere producten dan in de zomer maanden. Om droge en gebarsten lippen te voorkomen, gebruik ik het liefst vaseline. Ik probeerde de vaseline lip therapie rosy lips.

De verpakking ziet er leuk uit. Precies zoals we gewend zijn van Vaseline. Wat mij opvalt is dat het potje enorm klein is.. Ik had wat grote verwacht eerlijk gezegd. Er zit 7gram in een potje.

De vaseline is roze van kleur en ruikt super lekker! Lekker fruitig. De substantie is jelly achtig. Niet veel verschillend dan de originele. Mijn lippen krijgen geen kleur door de Vaseline. Wel een glans. Mijn lippen zijn gelijk al super zacht. Na een paar keer deze vaseline te hebben gebruikt, zijn mijn lippen gehydrateerd en voelen ze niet meer droog of gebarsten aan. Omdat het potje zo klein is, is het makkelijker om mee te nemen in je tas.

Ik vind deze Vaseline erg fijn om te gebruiken. Het is een keer wat anders dan de orginele die we gewend zijn. Hij verzorgd mijn lippen erg goed. Als nog vind ik het jammer dat ie zo klein is. Ook vind ik hem redelijk duur.


De lip therapie rosy lips van Vaseline is te koop bij: www.dames-eerst.com voor: €7,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: