Review: W7 Cosmetics | In The City Natural Nudes Eye Colour Palette.

Oogschaduw palettes kan je nooit genoeg hebben. (vind ik dan) Ik kocht een tijd geleden de W7 Cosmetics In The City oogschaduw palette. Ik heb dit merk nog nooit geprobeerd dus ik ben erg benieuwd.

Het doosje vind ik erg leuk. Het is een aluminium doosje. Iets wat je weinig ziet. Op de achterkant staat wat informatie. De ingrediënten en de kleuren staan afgebeeld. Het palette heeft geen spiegel. De kleuren vind ik erg mooi. Het zijn nude/bruin tinten. Erg mooi om een natuurlijke look mee te maken.

Het palette heeft 5 kleuren. Er komt veel pigment van af. Ze zijn totaal niet poederig. De kleuren zijn trouwens matt. De oogschaduw kleuren zijn makkelijk aan te brengen en te blenden. Ik merk tijdens het aanbrengen dat er wel fall out ontstaat. Een klein min puntje. Het zijn mooie kleuren voor een simpele natuurlijke oog look te maken. Dit is een perfect palette voor beginners. Het zijn erg veilige kleuren.

Ik vind het een erg mooi palette. De kleuren zijn echt veilig dus dit kan een mooi palette zijn voor beginners. De kwaliteit vind ik erg goed. De oogschaduw kleuren zijn goed gepigmenteerd. Ze zijn niet poederig, maar veroorzaakt wel fall out tijdens het aanbrengen. De oogschaduw blijft ook best een tijdje zitten. Ik ben erg wel tevreden over. Het is zeker niet het mooiste palette dat ik heb gezien, maar dit palette heeft zeker een goede kwaliteit.


De W7 In The City Natural Nudes Eye Colour Palette is online te koop voor €5,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.