Review: Yves Saint Laurent | Volupté Night Rehab Lip Mask.

Het is weer kouder buiten, dus dat betekend een drogere huid en drogere lippen.  Ik vind het vooral fijn om mijn lippen net wat extra verzorging te geven in het najaar. Toen ik zag dat Yves Saint Laurent een lip masker had, werd ik razend enthousiast en kon ik niet wachten om het uit te proberen.

Yves Saint Laurent Volupté Night Rehab Lip Mask is een nachtmasker voor de lippen om te ontwaken met mooi verkwikte lippen die al meteen ’s ochtends vroeg kus-klaar zijn. Dit masker voor de lippen hydrateert en voedt evenveel als Volupté Liquid Colour Balm maar zonder de concentratie aan pigmenten. Het is transparant met een neutrale tint om de lippen tijdens de slaap te sublimeren.

De formule met hydraterend kokosnootwater vrijwaart de zachtheid en de frisheid van de lippen, terwijl het antioxiderend granaatextract de beschermingsmechanismen van de lippen versterkt en onderhoudt.

Het nachtmasker zit in een goud doosje, en ziet er luxe uit. Ook de huls waar het lipmasker in zit, ziet er erg mooi en luxe uit. Het lijkt erg op een lipgloss. Er zit 6ml lip masker in.

Het lipmasker ruikt erg lekker fris en een beetje fruitig. Het heeft een beetje de bekende geur van lipgloss. het lipmasker heeft een licht roze shiny kleur. Het lip masker is makkelijk aan te brengen door middel van een applicator die enorm zacht aanvoelt. De substantie voelt een beetje dik en plakkerig aan. Mijn lippen voelen eigenlijk direct al wat zachter aan.

Ik gebruik dit lip masker ongeveer 1 a 2x per week voordat ik ga slapen. Mijn lippen voelen de volgende ochtend erg zacht en gehydrateerd aan. Toch had ik net iets meer verwacht van dit lip masker, en daarom viel het mij een beetje tegen. Mijn lippen hebben meer baat bij de 8H Cream van Elizabeth Arden die ik elke avond trouw op mijn lippen aanbreng. Toch blijf ik het lip masker van YSL 1 a 2x in de week gebruiken voor wat extra verzorging.


De Volupté Night Rehab Lip Mask van Yves Saint Laurent is te koop bij Douglas voor: €36,72

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.