Review: Zens | 15w Fast Wireless iPhone Charger.

Ik hecht enorm veel waarde aan mijn iPhone x. Ik behandel hem dan ook een klein beetje als een baby. De iPhone 8 en iPhone x hebben heel veel nieuwe functies. Een van die nieuwe functies is het draadloos opladen van je nieuwe iPhone. Dit vond ik een leuke vooruitgang en wilde het maar al te graag proberen.

De officiële Apple draadloze opladers zijn er nog niet, Wel word er verwacht dat Apple ze op de markt brengt, en zouden ze erg duur zijn. Ik nam het merk Zens, een van de bekendste merken aldus, Phonehouse.

De oplader zit in een goed verpakte doos, op deze doos staat veel informatie. Ook zit er een handleiding bij in het Engels en in het Duits. De draadloze oplader ziet er chique uit en neemt weinig ruimte in beslag. Zo kun je hem neerzetten op je nachtkastje of op je bureau. Je kan hem plat neerleggen, maar ook staand. Erg handig want zo zou je bijvoorbeeld nog film kunnen kijken of zo. Er staat bij dat je je iPhone kan opladen met een hoesje, dat is in mijn geval niet zo, ik heb twee siliconen hoesjes en bij beide wilt mijn iPhone niet opladen. Ik vind dat echt jammer, ik wil liever niet mijn iPhone uit het hoesje halen, omdat ik bang ben voor beschadigingen. Misschien dat bij een ander type hoesje de draadloze oplader het wel doet.

Ik vind het draadloos opladen erg makkelijk. Ook vind ik het er gewoon tof uit zien. Ik denk dat dit wel eens de toekomst qua telefoon opladers zou kunnen zijn. Toch vind ik het erg jammer dat de draadloze oplader mijn iPhone niet oplaad waneer die in een hoesje zit. Wel heb ik het idee dat mijn iPhone iets trager oplaad dan waneer ik hem gewoon oplaad met het bijgeleverde stekkertje van mijn iPhone. Verder heb ik er niks op aan te merken, vind het gewoon tof!


De Zens 15w Fast Wireless Charger is te koop bij de PhoneHouse of online voor: €39,90 (Prijzen kunnen verschillen.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: