Tip! | Xelly Cabau van Kasbergen – Make-up boek.

Ik vind het super leuk om boeken te lezen die over beauty gaan. Zo leer ik altijd een beetje bij. Ik vond dit boek een tijd terug op internet. En ik wil het graag met je delen!

Make-up is niet bedoeld om je achter te verbergen, maar juist om jezelf te laten zien! Weet wat bij jou past en hoe je dat gebruikt. Dat is het geheim. Zoals Coco Chanel al zei: Draag de verkeerde jurk, en mensen zien de jurk. Maar draag de goede jurk, en mensen zien jou. Dit boek is voor iedereen, om het mooiste uit jezelf te halen. aldus: Xelly.

In dit boek legt Xelly uit hoe je je huid het best kan verzorgen, hoe je kan zien welk huidtype je hebt, over nagelverzorging, gezichtsvormen, wenkbrauwen epileren, een beetje over lifestyle, maar vooral over make-up! Ze legt precies uit hoe je je make-up op de juiste manier kan aanbrengen. Van beginners tot pro’s. Het maakt niet uit of je een donkere huid hebt of juist een lichte huid, ook hier heeft Xelly aandacht aan besteed.

Ook make-up producten worden uitgelegd. Zoals bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een vloeibare foundation en een poeder foundation en welke je het beste kan gebruiken met jou huidtype. Het boek gaat vooral over hoe je blush aanbrengt, nep wimpers plakken of hoe je vollere lippen creëert met make-up. Het boek staat ook nog eens vol met tips en tricks.

Dit is al een ouder boek. Deze is van 2015. Ondertussen heeft Xelly in 2017 nog twee nieuwe boeken uitgegeven. Nog een boek over make-up maar nu ook nog eens over het haar. Ik ga ze binnenkort zeker bestellen!

Het boek heb ik nog niet helemaal uitgelezen maar ik heb natuurlijk veel gebladerd. Ik vind dit echt een heel leuk boek. Er staan veel foto’s in en alles is echt heel duidelijk uitgelegd. Door dit boek word make-up aanbrengen zeker een makkie!

Zeker een aanrader voor als je net zoals ik een beauty freak bent! 🙂


Make-up van Kelly cabau van kasbergen is te koop bij bol.com voor €6,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: