Review: | Lip Smacker | Coca Cola Lippenbalsem Editie

Vandaag is het Valentijnsdag. De dag van de liefde. Bereid jezelf en je lippen voor op een Valentijnsdag om nooit meer te vergeten! Met deze Coca Cola Lip smackers krijg jij mooie, zachte en soepele lippen. Met een lekker smaakje. Lees je mee?

De verpakking vind ik er zo leuk uit zien! Het ziet er uit als een bekertje Cola. Het is een soort blik, dus erg handig om alle lip smackers in op te bergen.

In de verpakking zitten 6 verschillende lip smackers in 6 verschillende smaken. Laten we ze allemaal eens bekijken.

Lip Smacker Coca Cola:

De kleur van de lipsmacker is donkerpaars/ bruin zoals de kleur van echte cola. Hij ruikt ook echt naar cola! Als ik hem aanbreng glijd hij over mij lippen heen. Hij geeft geen kleur af, maar een subtiele glans.

Lip Smacker Coca Cola Black Cherry Vanilla:

Deze smaak ken ik eerlijk gezegd niet. De balsem is paars. En hij ruikt fris en zoet. Inderdaad naar kersen. Ook deze is makkelijk om aan te brengen en voelt prettig aan. Deze smaak heeft een hele licht paarse kleur, wat bijna niet zichtbaar is als je hem op hebt.

Lip Smacker Coca Cola Vanilla:

Deze balsem is wit van kleur. Ik vind hem niet naar cola of vanille ruiken. Het ruikt gewoon naar lippenbalsem. Hij smeert makkelijk uit en geeft geen kleur af. Mijn lippen hebben een mooie gezonde glans.

Lip Smacker Sprite:

De sprite variant is ook wit van kleur en heeft een licht citroen geur. Hij smeert makkelijk uit en heeft een transparante kleur op de lippen.

Lip Smacker Fanta Orange:

Deze Fanta Orange is denk ik m’n favoriet. De balsem heeft een fel oranje kleur. En het ruikt echt naar Fanta! Vooral de sinaasappel geur komt hierbij erg omhoog. Ondanks de felle oranje kleur, is ie transparant na het aanbrengen. Wel geeft ie m’n lippen een mooie glans.

Lip Smacker Fanta Strawberry:

Dit is denk ik ook wel een favorietje. Deze balsem is rood en ruikt erg zoet naar aardbeien. Het doet mij gelijk aan de zomer denken. Tijdens het aanbrengen geeft ie een hele lichte roze kleur af, maar dit is bijna niet zichtbaar. Mijn lippen voelen in ieder geval gelijk zacht en gevoed aan.

Alle lip smackers zijn fijn om aan te brengen. Ze glijden over mijn lippen heen en mijn lippen voelen direct zachter aan. Ik merk dat mijn lippen erg verzorgd worden door deze lippenbalsems. De geur en de smaak blijft de hele dag aanwezig. Dit zijn nog eens leuke lippenbalsems om je vriend, of vriendin mee te verassen tijdens een kus. 😉

Bij deze, wil ik je een fijne Valentijnsdag wensen! ♥


De Coca Cola Lip Smackers zijn te koop bij de Kruidvat voor: €6,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: